Отнеха още 4 точки от актива на Парма

21:02
Отнеха още 4 точки от актива на Парма
Обявилият банкрут клуб на Парма бе наказан с отнемане на още четири точки от Федералният съд на Италианската футболна федерация. Причината затова е нарушения във финансовата дейност на клуба.

Както е известно, през декември дуковете бяха наказани с отнемане на една точка зарди липсата на платени задължения, а на 13-и май с още две отново заради поради същата причина. Месец по-късно задълженията продължават и вече общо отнетите точки на Парма за този сезон са 7. Така играчите на Роберто Донадони, които спечелиха седем точки през последните две седмици се свлякоха отново с 12 иизпадането в Серия "Б" е все по-близо за кръстоносците.

Мечтата за сензационно спасение след равенството с Интер и победите над Удинезе и Ювентус в рамките на седем дни се изпари бързо. 17-ият Аталанта вече е на 17 точки пред Парма.

Италианската футболна федерация съобщи в комюнике, че бившият президент на Парма - Джанпиетро Манети, и директорът Пиетро Леонарди са наказани за 6 месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
17.04.2015 12:10

Не мога да разбера защо още ги мъчат... Да ги изхвърлят и да се приключва... Само им даваха в течение на сезона илюзия, че имат шанс...

proud_scouser18
17.04.2015 12:56

Явно не четеш достатъчно новини... Отпуснаха им пари за да могат да изиграят до край сезона и след това започват от нулата- тоест от най-долните девизиий.