Трансферен часовник (18 юли)

09:51
Трансферен часовник (18 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



21:43 часа: След продължителна трансферна сага, преминала през много спекулации и обрати, Емануел Адебайор вече е футболист на Манчестър Сити, съобщава "Скай Спортс".


20:01 часа: Аталанта е на път да привлече изпадналия в немилост халф на Ювентус Серхио Алмирон.


19:43 часа: Челси е отправил оферта на стойност 25 милиона евро за нападателя на Рома Мирко Вучинич, съобщават английските медии.


19:12 часа: Милан ще започне преговаори за левия бранител на Фламенго Жуан Малдонадо.


18:12 часа: Връщането на суперзвездата Дейвид Бекъм на Миланело ще е доста трудно.


17:56 часа: Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс се надява да привлече в редиците си младежкия национал на Швеция Расмус Елм.


17:31 часа: Ръководството на италианския елитен Фиорентина проявява интерес към бразилския талант на Порто Фернандо


17:03 часа: Швейцарският нападател на Борусия Дортмунд Александер Фрай премина в Базел, потвърди клубният сайт на "жълто-черните".


16:46 часа: Самуел Ето\'о е съгласен да премине в Интер, но иска "нерадзурите" да му осигурят годишна заплата в размер на 10 милиона евро.


16:17 часа: Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард вече е отписал съотборника си Чаби Алонсо и смята, че баският халф ще играе за Реал Мадрид.


15:45 часа: Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че е готов да привлече на "Уайт Харт Лейн" нападателя на Портсмут Питър Крауч.


15:21 часа: Манчестър Сити ще спре с покупките чак когато Марк Хюз е сигурен, че разполага с необходимите му футболисти, каза изпълнителният директор на "гражданите" Гари Кук.

14:47 часа: Хъл Сити е готов с оферта от 3 милиона паунда за полузащитника на Нюкасъл Джоуи Бартън.


14:22 часа: Арсен Венгер вече е набелязал заместник на почти сигурно напускащия в посока Манчестър Сити нападател Емануел Адебайор.


13:41 часа: Терек Грозни се отказа от привличането на румънските национали Мариуш Константин и Мариуш Никулае от Динамо Букурещ, съобщава руската преса.


13:15 часа: Самуел Ето\'о е дал съгласието си да играе за Интер. Футболистът е обещал на президента на Барса Жуан Лапорта, че няма да създава проблеми за трансфера на колегата си Златан Ибрахимович.


12:54 часа: От Рома са готови да продадат Алберто Акуилани на Ливърпул, пише в днешния си брой италианското издание "Кориере дело Спорт".


12:33 часа: Нигерийският нападател Джулиус Агахова подписа с Шахтьор Донецк за три години, съобщава официалният сайт на клуба.


12:02 часа: Ювентус и Барселона преговарят за размяната на халфа Кристиан Поулсен за защитника Мартин Касерес.


11:45 часа: Димитър Телкийски отива в Амкар днес, съобщава "Спорт-Експрес". Така българите в тима от Перм се увеличават с още един.


11:27 часа: Манчестър Сити удря на камък в опитите си да привлече класен централен защитник. След като Челси отказа да пусне капитана си Джон Тери при "гражданите", Евертън също попари мераците на Марк Хюз да купи друг отдавна желан футболист – Джолиън Лескът.


11:17 часа: Фиорентина ще привлече в редиците си защитник и халф, обеща президентът на "виолетовите" Андреа Дела Вале. Набелязаните са Сантакроче, Фелипе Луизао, Дземаили, Ледесма и Гауренте.


10:50 часа: Френският шампион Бордо проявява много сериозен интерес към защитника на украинския гранд Динамо (Киев) Папа Диакате, пише "Екип".


10:37 часа: Ливърпул готви конкретна оферта за футболиста на Валенсия Давид Силва. До седмица се очаква "мърсисайдци" официално да поискат халфа, който минава за един от любимците на Рафаел Бенитес.


10:20 часа: Борусия Дортмунд ще се раздели с нападателя си Александър Фрей, пише вестник "Билд". Според информациите, Иван Класнич е спряган за негов заместник.


10:01 часа: Руският футболен гранд Зенит преговаря с френския Марсилия за привличането на полузащитника Матьо Валбуена, пише пресата в Русия.


09:42 часа: Холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар ще реши окончателно дали да напусне клуба в понеделник.


09:30 часа: Клубът от ОАЕ Ал Джазира привлече бразилската звезда на изпадналия в Сегунда дивисион Бетис Рикардо Оливейра.


09:16 часа: В щаба на Интер вече мислят за заместник на Златан Ибрахимович и според информациите това е нападателят на Сампдория Антонио Касано.


08:59 часа: Адриано явно не се притеснява, че един ден може да влезе в "клуба на предателите" и да си навлече гнева на феновете в Италия. Бразилският нападател каза, че за него не е проблем да играе в Милан, въпреки че преди да се върне в Бразилия бе футболист на кръвния враг Интер.


08:25 часа: Давид Трезеге е застраховката на Манчестър Сити, ако сделката с Арсенал за Емануел Адебайор се провали.


08:11 часа: Шотландският полузащитник Бари Фъргюсън премина в Бирмингам от Глазгоу Рейнджърс за сумата от 1,25 милиона паунда.


07:45 часа: Хамбургер си осигури шведския младежки национал Маркус Берг от Грьонинген, пише "Билд". Договорът на младока с клуба е за 5 години.


07:19 часа: Шведският специалист Свен Горан Ериксон води преговори с ръководството на Зенит и съвсем скоро може да застане начело на тима.



07:08 часа: Бранителят на Реал Мадрид Кристофър Шорх ще подпише с немския Кьолн. Засега не е ясно дали футболистът ще премине в тима под наем или с постоянен договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация