ПСЖ - Барселона, загубен

11:20
ПСЖ - Барселона, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
4 познат от 7 мача - 57.1% успеваемост

Залог на деня за 15.04.2015 г.    



Добре известно е, че в битките на този етап в Шампионската лига залогът и напрежението са прекалено големи и отборите често се стремят преди всичко да сведат рисковете до минимум. И ПСЖ и Барселона в първия сблъсък във Франция едва ли ще се отдадат на открито надиграване, като е много по-вероятно и двата съперника да търсят изгоден турнирен резултат, даващ им определени шансове за реванша. Домакините ще се стремят да не допуснат гол, а треньорът им Блан умее доста успешно да предлага дефанзивни модели. Гостите от Каталуня ще търсят гол или голово равенство, като и минимален пасив не би следвало да се приеме като фатален резултат, защото ответният мач ще бъде на терена на Барса. Треньорът на гостите Енрике, също като своя колега Блан, ще се опита преди всичко да подсигури отбора, да търси по-голям контрол над ситуацията и дребните детайли следва да наклонят везните в една или друга посока. Всички тези очаквания следва да подсказват, че и тук трудно ще станем свидетели на зрелище и много голове, както в мачовете от този турнир от вчера.

 Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.95

Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toshkobarca
15.04.2015 22:29

Тоя смешник сотиров като го гледам много "познава", от последните му 4 прогнози само 1 е познал *lol* голям "разбирач" е *lol* и на тоя да му плащаш да ти прави "ВИП прогнози" хаха *lol* *lol* *lol* тоя наред ли е *lol*
той няма 50% познати прогнози, дори от последните 4 са 25% *lol*

danialves2
15.04.2015 20:17

Излизаме като гост срещу много стабилен отбор, въпреки липсата на техни ключови играчи! Намираме се в много добра форма като изключим спънката в Севиля. Ще имаме проблеми от дясно на защитата при липсата на Дани Алвеш. Но това е един от решаващите мачове до края на сезона и трябва да сме много концентрирани и да измъкнем един приемлив резултат. ПСЖ също искат най-накрая да направят големият си пробив във ШЛ и ще са пределно мотивирани. Нека си пожелаем хубав сблъсък. Виска ел Барса! *smile*

kapitana123
15.04.2015 19:46

0:1 с гол на Меси от дузпа в 68 мин. след симулация на неймар.

Omen
15.04.2015 18:31

Ма4а е гол/гол,колкото до кои искам да продалжи на 1/2 финали _-_ ПСЖ разбира се.Дано стане хубав ма4 *smile*

Kalinho
15.04.2015 17:58

Барса въпреки добрите попълнения в защита (през лятото) все още не са толкова стабилни. Реално за мен мача ще има мин. 2 гола или гол/ гол е по добре от колкото под. 2.5. За ПСЖ ще липсват няколко ключови играчи което според мен ще натежи в полза на Барса.

dmccooper
15.04.2015 14:03

за мен това е най-нарисуваната двойка в тиража днес. тук е добре да отбележим проблемите пред ПСЖ и отсъствието на кой от кой по-важен играч на всеки пост. аз лично придавам най-голямо значение на Верати,който контролираше центъра и в двата мача с Челси. в допълнение, Маркиньос е с класи под Давид Луиз,който пък е под въпрос до последно. Атомното трио на барса напоследък затихна,но видяхме какво се случи с Гранада,когато Роналдо уж не беше във форма.

bojkt
15.04.2015 13:42

мача има доста въпросителни. Първо, че на ПСЖ им липсват 4 ключови играча и 2ро, че Дани Алвеш няма да играе и Енрике каза на пресконференцията, че е склонен да експериментира със схемата, може би 3-4-3, което на такъв етап може да е пагубно...От друга страна ПСЖ спечелиха 1ва купа вече и отново са на 1во място в шампионата. Но не очаквам големи проблеми за Барса, стига да не се повтори развоя от мача със Севиля

joro_sotirov
15.04.2015 12:52

ВИП мач от днес:

Отзетпез - Шахтьор Караганди

първенство: Казакстан, Висша Лига
прогноза: 1 DNB
час: 11:00 ч.
коеф: 1,80
сигурност: 8/10
букмейкър:

Миналата кампания не беше толкова лоша за Шахтьор, който се класира за челната шестица, но и тогаватой беше изключително слаб гост, като загуби 8 от 11 излизания. През настояющия сезон отборът вече беше напуснат от много основни играчи и от 6 мача инкасира само една победа и 4 поражения. В общо 15-те(!) последни гостувания Шахтьор няма победа! Отзетпез е новак, но той е подплатен доста стабилно финансови и е изключително силен домакин. Отзетпез разполага в селекцията си с играчи като Виталий Волков и Дмитри Съйчев, които ясно показва, че клубът се цели високо и като финансови стандарти се нарежда точно след водещите отбори.

краен резултат 1:0

sundza
15.04.2015 11:28

Аха, искаш да кажеш, че ПСЖ ще тръгне да се надиграва на Ноу Камп. Успех ти пожелавам с тая прогноза.
ПСЖ ще търсят гола при всички ситуации - имат и ресурса, и самочувствието да го направят. Пределно е ясно, че оставят ли развръзката за Испания, са обречени. Барса от своя страна има бързи футболисти, които знаят как да преливат от защита в атака и да контраатакуват. За мен мачът ще е резултатен и с голове и в двете врати.

sundza
15.04.2015 16:37

Не знам на какво отгоре би заложил и стотинка за Г/Г на вчерашния мач. Стила и подхода са коренно различни и при двете двойки, така че няма база за сравнение между двата мача. Аз го играх Г/Г и Х, но естествено всеки вижда нещата по различен начин. Успех, както и да го играеш. *wink*

fearcho
15.04.2015 16:35

Това не пречи Барса да си вземи мача 0-1 или 0-2 и пак да е под 2.5 *smile* Успех на всички ииии дано бием... Vamos BARCA!

gQg
15.04.2015 15:23

От опита си съм разбрал, че в предвижданията не ме бива, но доста хора говореха същото и за вчерашния мач м/у Атлетико и Реал един човек даже си беше заложил главата (RIP), но типстъра се оказа прав.*beer*

night_wolf1984
15.04.2015 12:26

мх...прав си .Може би гол /гол е много по добра опция.