Избухна скандал с уговорен мач в "Б" група

17:27
Избухна скандал с уговорен мач в "Б" група
След поредния скандал в "Б" група покрай съдията Димитър Андреев на мача Верея Стара Загора - Локомотив Мездра, от Септември Симитли излязоха с изявление, публикувано на сайта simitli.info, в което пише, че от Верея дали 12 000 лева на "футболистчетата" на Пирин Разлог, за да им е сигурна победата.

Ето твърдението на щаба на Септември:

"За никой не е тайна, че съдията Андреев, който свири и мача на Септември Симитли с Верея по същия начин заплаши ясно, точно и безпрекословно кмета Апостол Апостолов на полувремето, че ще даде дузпа в полза на Верея при първото положение в наказателното поле. Гледалите мача помнят, че наистина през второто полувреме реферът свири дузпа още при първото влизане на играч на Верея в наказателното поле на Септември Симитли. С несъществуващата дузпа Верея изравниха. Но радостта им не трая дълго. За огромно съжаление на тима на Верея и съдията Андреев, нечестната дузпа и гол мотивираха и кондиционираха още по-силно момчетата от Симитли и те успяха да достигнат до заслужена победа в мача въпреки съдийския реверанс през всичките 90 минути.

За нас, в щаба на Септември Симитли резултатът от този мач беше ясен още с назначаването на Димитър Андреев за съдия на срещата Верея – Локомотив Мездра. Както беше ясно на цялата футболна общественост, че Верея бяха дали 12 000 лева на футболистчетата на Пирин Разлог, за да им е сигурна победата, и както се видя отборчето от Разлог въобще не се напрегна и помогна на Верея да вземе това, което си бяха предварително платили – трите точки от мача.

Жалко за нивото. Не си заслужава цената, която принизява българския футбол."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cvetan_vatev
05.10.2015 11:28

Това не мога да го повярвам просто. За мен беше голям шок. Новината ме свари неподготвен и ми дойде като гръм от ясно небе.


То "А" група всички мачове са уредени та в "Б" група ли да говорим.

Единственото читаво първенство в "А" ОФГ там няма чак толкова уредени мачове. Просто защото "селските отбори" нямат пари да плащат на съдиите. По заможните дадат на реферите някое агънце или прасенце. Но това са бели кахъри в сравнение с пропитата от корупция родна "А" група.

shoshibgFB
14.04.2015 01:58

"Жалко за нивото. Не си заслужава цената, която принизява българския футбол."

То едно ниво...

deitona22
13.04.2015 22:44

То щом в "А" група има толкова черно тото,какво остава за "Б" и "В" група....срам