Пелегрини: Аз съм виновен за всичко

23:36
Пелегрини: Аз съм виновен за всичко
Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини прие изцяло вината за поражението в дербито с Манчестър Юнайтед, както и за цялостното представяне на гражданите през настоящия сезон.

Прогнозите сочат, че след края на кампанията, чилиецът ще бъде уволнен.

"Не искам да говоря за моята позиция. Те не е важна. Смятам, че отговорността за всичко което се случва е винаги моя, винаги. Разликата в точките с Челси е такава, защото не успяваме да постигаме резултатите, които трябва да постигаме. Ще се борим до последно. За нас е важно да се класираме за Шампионската лига и има още шест мача, за да постигнем тази цел", сподели Мануел Пелегрини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea_4_life2
13.04.2015 10:14

Смешно е да се обвинява само мениджъра на отбора той има толкова вина колкото и играчите му миналия сезон като печелеше всичко беше ок но просто тоя сезон не им издържаха нервите

SuperSizee
13.04.2015 11:15

Е какво спечели бе човек. Не казвам, че титлата в Англия е лесно, но срещу по сериозен отбор в Европа бива размазан, срещу топ 4-ри отбор във форма бива размазан. За мен е смешно да не може трета година да се намери партньор на Компани, как да се сработи с някой, като досега е сменил 5 или 6 партньора. Как да владее средата на терена, като не се знае кой ще е там. Има някой неща, но за големия футбол винаги са много важни. Вземи за пример Ювентус, Байерн, ПСЖ, Барселона, Реал. Важните места имат по един човек, който се знае какво да прави в трудни ситуации без да мисли. Такива играчи са Джерард, Скоулс, Шави, Пирло, Ибрахимович, Тери, Крос. Нямаш ли такъв играч не може да си постоянен и да имаш голям отбор. 2006-2009 Милан имаха точно такъв състав, хора които не мислеха, а просто действаха. Не ги харесвам Милан, но години наред са имали най - добрия и боеспособен състав в Европа. Реал винаги са залагали на атомно нападение, което да компенсира пробойни в отбраната. Барселона никога не са имали вратар от кой знае колко висока класа или пък бегове, затова Милан с онзи състав на Неста - Малдини - Шева - Пирло - Кака си остава за мен съвършенството от което трябва да се взима пример.

SuperSizee
13.04.2015 09:49

На такива клубове им трябват треньори с авторитет или местни треньори с характер. Този съм сигурен, че е като Пената 94-та. Събраха играчи от топ клубове и те сами да са оправят на терена. Един Алардайс ще свърши според мен много по-добра работа по ред причини също така и Мик Макарти, Гари Боьер. Хора с тежък характер от острова. На световната сцена имаш хора с характер като Синиша, Унай Емери, Биелса и други за да не пропусна някой.

AC_Milan_92_45
13.04.2015 09:56

Пелегрини е добър за малките клубове, но не и за големите и може би не е за Англия.