Морати призна, че Златан е пред трансфер в Барселона

18:07
Морати призна, че Златан е пред трансфер в Барселона
Президентът на италианския шампион Интер Масимо Морати призна, че преговорите за трансфера на Златан Ибрахимович в Барселона са в напреднала фаза, но Самуел Ето\'о отново е основната пречка за трансфера на шведа на "Камп Ноу".

Морати съобщи за преговорите със своя колега Лапорта на сайта на италианския шампион, но обясни някои детайли пред медиите този следобед.

"Преговорите са в напреднал стадий! Получихме интересна и добра икономическа оферта. Ние трябва да оценим общата картина и смятам, че въпросът може да бъде обсъден", каза президентът на Интер.

Наскоро Морати заяви, че ще пусне Ибра само ако постъпи оферта за около 60 милиона паунда. Говори се, че Интер ще поиска 35 милиона паунда и Ето\'о, плюс взимане под наем на Александър Хлеб. Морати продължи:

"Ето\'о не струва колкото Ибрахимович, но сумата е огромна. Ето\'о е различен играч и като такъв трябва да бъде представен на тима. Ние взимаме под внимание неговия голов рекорд, а освен това той е играч, който ние харесваме много. Моуриньо е информиран постоянно за всичко, което става във всеки един момент."

Междувременно, дойде и новина от тренировъчния лагера на "нерадзурите" в Лос Анджелис. Италианските медии съобщават, че Ибрахимович е отказал да се снима на официалната снимка на тима с новите екипи на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация