ПСЖ разгроми Бастия и спечели Купата на Лигата (видео)

00:02
ПСЖ разгроми Бастия и спечели Купата на Лигата (видео)
Пари Сен Жермен спечели турнира за Купата на Лигата на Франция, след като победи с 4:0 тима на Бастия на "Стад дьо Франс".

Интригата във финала бе убита много рано. Още в 20-та минута реферът показа червен картон на Себастиен Скилачи, който фаулира Езекиел Лавеци в наказателното поле. Златан Ибрахимович изпълни точно отсъдената дузпа и ПСЖ поведе в резултата.

Отново Ибра добави втори гол за парижани, четири минути преди почивката. Защитата на Бастия не изчисти добре една центрирана топка, кълбото бе овладяно от Златан, който си спря на гърди, след което с шут по земя прати топката в долния десен ъгъл.

Десет минути преди края и Единсон Кавани записа името си сред голмайсторите. Уругваецът реализира след центриране отдясно на Орие.

В последните секунди отново Кавани, след асистенция на Ибра, оформи крайния резултат.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
12.04.2015 09:27

Не мога да разбера след като на всички им е ясно че ПСЖ е отявления фаворит, а и като цяло е по добрия отбор, защо трябва да се удря такова съдийско рамо с този пресилен жълт картон. Това е тенденция която наблюдавам в последните години и тя е че съдиите или стават все по некадърни или все по послушни и изпълнителни...