Не е достатъчно само да играеш красив футбол

17:35
Не е достатъчно само да играеш красив футбол
Младият офанзивен футболист на Арсенал Тио Уолкът заяви, че "артилеристите" трябва да се научат да печелят победи и с грозен футбол, ако искат да вдигнат шампионския трофей във Висшата лига на Англия. Младото крило заяви в интервю за "Таймс":

"Ние трябва да правим и мръсни неща. Понякога не е достатъчно само да играеш красив футбол - понякога трябва само да търсим резултата, победата, трите точки. В турнирните състезания например никой не помни мача, след като резултата е в твоя полза. Арсенал просто трябва да вкара тази философия в играта си. Манчестър Юнайтед и Челси вършат такива номера и се възползват от шансовете си, въпреки че е истина и това, че всички ние в Арсенал трябва да подобрим начина си на игра."

Уолкът освен това добави, че се надява най-после Арсен Венгер да го пуска като централен нападател.

"Мениджърът ми каза, че най-вероятно ще започне да ме пуска в атака. Това е моята истинска позиция, но както и да е, аз бих играл на всяко едно място за Арсенал. Искам да подобря финалното си докосване и да бележа голове. Играчите биват оценявани по головете, които са вкарали, а аз искам да реализирам този сезон над 15 попадения. Обичам да се измъквам зад защитата, да бележа и да създавам голове. По това ще ме оценят хората, така че очаквам с нетърпение началото на новия сезон", каза още Уолкът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nenoph
17.07.2009 21:49

Да не се обяснява много набора, а да вкарва голове, че тва му е работата

kurgolqm
17.07.2009 20:04

САМО АРСЕНАЛ !!! който каквото ще да мисли в г*** съм го (довърши си го сам че сигурно има непълнолетни) хахахаха *joking* *devil*