Иниеста: Ще ставам много по-добър!

19:36
Иниеста: Ще ставам много по-добър!
Плеймейкърът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че се надява през следващия сезон да подобри представянето си с екипа на Барселона. 25- годишният халф сподели, че според него каталунците могат да направят още по-силен сезон, защото в отбора има още много потенциал.

" Вярвам, че всяко нещо на този свят може да се подобри, включително и моето представяне за Барса. миналият сезон беше чудесен за нас, но аз съм убеден, че можем да се справим още по-добре през тази кампания. Аз съм само на 25 и съм уверен, че мога още много да се развивам като футболист", коментира Иниеста пред радиостанцията "Рас-1".

"На трансферния пазар все още са останали няколко страхотни футболисти и мисля, че ръководството работи сериозно по тяхното привличане. В крайна сметка ние чудесен отбор и сега, така че феновете ни трябва да имат вяра в нас", допълни юношата на каталунците.

"Реал Мадрид направи невероятни трансфери. Кака и Кристиано Роналдо са футболисти от много висока класа, но нека да видим дали двамата ще се разбират на терена. Сихронът е нещо изключително важно", каза още Иниеста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

paco_kl
17.07.2009 22:29

прав си приятелю!и заедно с меси и шави се получава едно невероятно трио за което реал може само да мечтае

Cris_7
17.07.2009 20:14

Евалата *wink* Един от най-добрите халфове !