Хамза пред трансфер в Стяуа

10:02
Хамза пред трансфер в Стяуа
Тунизийският нападател на Лудогорец Хамза Юнес явно съвсем го е ударил през просото. В четвъртък вечер той е бил в Букурещ, където е гледал на живо срещата между Стяуа Букурещ и Петролул Плоещ, завършила 1:0 за гостите, пише "Меридиан мач". Двубоят се е играл в 21:30 часа, а след неговия край, Хамза публикува следното съобщение в социалните мрежи: "След като дойдох, Петролул спечели! Браво!!! Успех в бъдеще!!"

Самият факт, че Хамза наблюдава на живо мач на Стяуа, накара медиите в Румъния да свържат тарана на Лудогорец с шампионите на северната ни съседка. Както е известно, през лятото тунизиецът бе много близо до "Денча", но в крайна сметка предпочете офертата на орлите и дори игра в мачовете между двата отбора от плейофите на Шампионската лига. След Нова година обаче Хамза изгуби тотално доверието на своя треньор Георги Дерменджиев и вече дори не попада в групата за официалните мачове. Това вещае скорошна раздяла между играча и Лудогорец.

Наскоро румънските издания шокираха с новината, че Хамза е взел под наем едно от най-оборотните заведения в Букурещ - "Беладжо", което обаче изживява тежки дни. Играчът на Лудогорец иска да върне старата слава на въпросната дискотека, в която самият той е купонясвал куп пъти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация