Манама - Бахрейн СК, спечелен

14:33
Манама - Бахрейн СК, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
1 познат от 4 мача - 25% успеваемост

Залог на деня за 09.04.2015 г.    



Манама Клуб е сред водещите клубове в Бахрейн, а победа днес ще му отреди ролята на временен водач. Въпреки че Манама беше гост в последните си 9 (!) шампионатни изяви той записа една загуба във всичките тези двубои и спечели пет от тях. Бахрейн СК е с една победа в последните си пет мача, като загуби три от тях. Гостуващият клуб не преследва високи цели и представянето му не впечатлява, като поражение днес, дори с по-голям резултат, едва ли ще е изненада за някого.

 Прогноза: победа за Манама Клуб при -0.75 гола (АХ), Коефициент: 1.57


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atamanov
09.04.2015 23:04

За да не пише че единицата е 1,40 го дава така и победа с гол пак печели. Ама няма топки да го даде на -1,5 хенди. Само така палячо, със такива мачове ще направиш 50 процента познати.

ziLonG
09.04.2015 16:23

Предполагам съзнаваш , че -0,75 гола си е все едно твърд знак 1 нали ? Залог на деня мач от Бахрейн несериозно ....