Хайдук Сплит - РНК Сплит, загубен

16:15
Хайдук Сплит - РНК Сплит, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
1 познат от 3 мача - 33.4% успеваемост

Залог на деня за 08.04.2015 г.  



Този мач е градско дерби, но в него има ясно изразен фаворит и това е Хайдук Сплит. Днешните домакините са сред най-популярните клубове в страната и макар да не изживяват най-успешния си сезон очакванията към този клуб в страната винаги са големи. Хайдук е извън топ три в първенството и пътят му към евентуално участие в Лига Европа минава през успешно представяне в настоящия турнир. РНК Сплит се намира в средата на таблицата и не може да се похвали с кой знае какво постоянство и амбиции, а това може да е ключово в подобен напечен двубой, защото домакините са далеч по-задължени от обстоятелства, а и по-мотивирани. РНК спечели последната си визита на този терен, но при различни обстоятелства. Преди това Хайдук рядко срещаше затруднения с този съперник на своя стадион.

 Прогноза: 1, Коефициент: 1.80


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
08.04.2015 20:41

Спърс - Рокест. Може би най-зрелищния мач за сезона в НБА. Благодаря на боговете, че ще играят два пъти поред *blush*
Определено високо точкова среща. Над 207.5 на 2.22 е направо подарък.
+6,5 точки ХК за Хюстън или дори чиста двойка на 3,15 е много добра опция. Харден е извънземен и със сигурност ще проличи отново. Този човек е способен да спечели мача сам. И двата отбора са в серия, но определено Хюстън е с една идея по-висока класа. Смело! *beer*

orton95
08.04.2015 20:35

1Х за Леверкузен
2ка с ХК на Ливъра
Наполи да продължи напред

*beer*

chochando
08.04.2015 17:19

Точно преди четири дни РНК Сплит ги победи като гост с което почти сигурно си осигориха оставането в групата и през следващия сезон, така че няма да се учудя ако им полегнат за купата. Все пак да се залага на мач от Хърватска на база статистика без да имаш някаква информация си е чисто тото*wink*

Успех със залозите!

night_wolf1984
08.04.2015 16:58

тоя мач е троен преди седмица..РНК би хайдук като гост за първенството..аз няма го барам *smile*