Наполи заменя Бенитес с Михайлович

14:30
Наполи заменя Бенитес с Михайлович
Треньорът на Сампдория Синиша Михайлович е основният фаворит за заместник на Рафаел Бенитес в Наполи, твърди "Тутоспорт".

Бенитес почти сигурно ще напусне Наполи след края на настоящия сезон, тъй като договорът му изтича и няма да бъде подновен.

В същото време Михайлович явно е взел решение да напусне Сампдория и да потърси по-сериозно предизвикателство в треньорската си кариера.

Сърбинът оглави италианския тим в края на 2013 година на мястото на Делио Роси и успя да спаси отбора от изпадане в Серия Б.

Воденият от Михайлович отбор на Сампдория в момента се намира на пето място и се бори за място, което ще осигури място на отбора в квалификациите на Шампионска лига.

В Италия твърдят, че скоро президентът на неаполитанците Аурелио Де Лаурентис ще започне разговори с представителите на Михайлович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

luiz_lfc
09.04.2015 15:49

Ако Бенитес не спечели поне ЛЕ го искам колкото се може по далеч от отбора с такива играчи трябва да се борим за титлата не за 3то място!

javorrrrr
08.04.2015 21:08

Не са смешници пич - култов отбор с велика публика, ама на Бенитес наистина нещо не му достига. Все в подножието, а имат супер футболисти!

hallelujah
08.04.2015 15:00

Смешниците ще вземат да тръгнат напред ако махнат Рафа Дебелото