Гьоко Хаджиевски: Левски е велик отбор, но не се боим

16:03
Гьоко Хаджиевски: Левски е велик отбор, но не се боим
Старши треньорът на ФК Баку Гьоко Хаджиевски, който е бивш наставник на ЦСКА, определи Левски като "велик отбор в България", но подчерта, че неговият тим не се страхува от нито един съперник, независимо от име му. Тегленият днес жребий отреди за съперник на българския шампион, ако не допусне изненада срещу Санта Хулия, да се изправи срещу победителя от двойката - ФК Баку - Екранас.

" Левски е велик отбор в България, но ние не се боим от никого", коментира Хаджиевски.

"Добре познавам българския футбол. Имам много приятели в България и ако преодолеем Екранас, ще намерим много информация за Левски", допълни македонецът.

ФК Баку е един от най-успешният клубове в азербайджанския футбол, основан през 1997 година. Те имат две шампионски титли, като последната е през изминалия сезон. ФК Баку освен това имат и една Купа на страната. Играят своите мачове на стадион "Тофиг Бахранов", кръстен на известния футболен рефер, който е с капацитет 29,858 места. В отбора играе българския футболист Александър Томаш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beto
17.07.2009 18:50

Гьоко Хаджиевски е водил ЦСКА през 93 -94 година.Той докара в тима Саша Чирич, Любчо Марковски и Бобан Бабунски. освен на червените е бил треньор и на Пелистер, Вардар, Войводина, националният тим на Македония, Джубилио Ивата, Кастория, Докса , Вихрен и временно националният тим на Азербайджан.Ставал е пет пъти шампион на Македония.Може да се похвали и със супер купа на Япония.Един от най уважаваните специалисти от Македония. *smile*

mecho_puh
17.07.2009 17:47

И по негово време ги пляскахме "ЧОРБАТА"...добър тренер е,щом е води отбор създаден 1997г.-ПЛАШИМ се....