Ман Юнайтед сменя нападателите си

10:22
Ман Юнайтед сменя нападателите си
Английският гранд Манчестър Юнайтед ще се раздели с Робин ван Перси и Радамел Фалкао след края на сезона. 
 
Тигъра, който играе на "Олд Трафорд" като преотстъпен от Монако, е далеч от най-добрата си форма и със сигурност червените дяволи няма да се възползват от възможността да го купят за постоянно след изтичане на договора му за наем. Що се отнася до Ван Перси, той също не се представя на ниво през този сезон, а и вече е на преклонна състезателна възраст, като това лято ще навърши 32 години. Сериозен интерес към него проявява турският Фенербахче.
 
На мястото на Фалкао и Ван Перси шефовете на Юнайтед ще се опитат да привлекат Единсон Кавани и Мемфис Депай, твърди британското издание "Дейли Експрес". Крилото на ПСВ е оценен на около 20 млн. евро, докато за голмайстора на ПСЖ червените дяволи ще трябва да заделят по-голяма сума. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur2014
09.04.2015 15:23

Влезем ли в ШЛ, то ще се преборим без проблеми. Ние дори миналата година се преборихме за колко много играчи, та като сме в ШЛ ли няма!? Имаме парите, имаме и известен и печеливш треньор, имаме класни играчи, имаме и млади таланти, играем в Европа. Въпросът е да има реален интерес към Шнайдерлин от страна на Ван Гаал. Все още много ме е яд за Кроос и така и не разбрах как се случи това, че не дойде при нас. Не е заради това, че е трябвало да избира между Реал и Юнайтед, убеден съм в това. Друго нещо стана там, но това вече е минало. И най-много ме притеснява и това, че може и да продаде някой ключов играч. Я Мата, я Ерера, я (колкото и да ми е невероятно да го кажа) Йънг. Само времето ще покаже, но се надявам да не продаваме много, а да дозапълним малкото дупки в състава.

Amateur2014
09.04.2015 15:41

За Тиаго изобщо не съжалявам. Виж го колко често се контузва и то в Германия. Представи си какво щеше да бъде при твърдият футбол в Англия. Перманентна почивка. Когато не е контузен е добър, факт, но са рядко тези моменти. Така че за Тиаго не ме е яд ама грам. Взехме Мата, взехме и Ерера - перфектно. Много по-добри опции.

Luxury
09.04.2015 15:33

Не вярвам да развали страхотното партньорство на Мата и Ерера което е ключово в последните ни мачове.ЛВГ е достатъчно умен да знае ,че продажба на един от двамата ще е загуба за клуба.

Luxury
09.04.2015 15:31

Не споменавай Кроос ,че още се дера от яд..*lol**lol**lol* Да не споменавам и Тиаго за който също ме е много яд...Ако изпуснем и Шнайдерлин...

Amateur2014
09.04.2015 15:07

За съжаление, няма как да се знае дали няма да има много контузени. Вижте в началото на сезона какво се получи - имаме толкова много защитници като бройка за схемата 3-5-2, а в крайна сметка трябваше да се бърка и в школата. Не е гаранция, че новият централен бранител няма да стъпи на криво и да отиде в бокса за 2 месеца. Вижте го дори и Блинд как се контузи и беше дълго време извън терените. А и Daley_Blind пропуска и Рохо в защитата, който е важна част и се представя доста добре, а и като го гледам, не се контузва изобщо.

Не знам, според мен не е чак ТОЛКОВА спешна нуждата. Не виждам проблем МакНеър да играе в мачовете срещу, да кажем, БАТЕ Борисов, Лудогорец и отбори от този ранг. Или пък във всички мачове в ЛЕ (ако не се класираме за ШЛ). Да, вътрешните купи са си вътрешни купи, това хубаво. Но преспокойно може да взима участия и в ШЛ. Но вариантът с Блинд като ляв бек и използването на спестените пари за закупуването на Шнайдерлин ми допада много и не се бях замислял върху този вариант. *smile*

Daley_Blind
09.04.2015 15:27

Ако има играч във ВЛ които може да заместик Карик това е Шнайдерлин.Много искам да го привлечем и се надявам холандският спец да се включи в наддването за Шнайдерлин.С него на терена заедно с Ерера и Мата ще сме копче в халфовата линия.Блинд си е страхотен като бек заедно с Рохо, Смолинг Клайн (който евентуално ще привлечем ) ще имаме една добра защитна 4-ка. Luxury едва ли я откажат но едва ли ние ще направим такава оферта защото очаквам само Клайн евентуално да привлечем.

Luxury
09.04.2015 15:18

Разбира се ,че е добър вариянт но ще трябва да се преборим с Арсенал,Челси за Шнайдерлин ако ЛВГ реши да го купува да се надяваме да прояви интерес.Примерно ако предложим на Сотон едни 40-45 млн. + Чичарито за Шнайдерлин и Клайн едва ли биха отказали и ако играем догодина в ШЛ едва ли би ни отказал французина. Да си призная и аз много не се бях замислял.

Luxury
09.04.2015 14:30

Само да добавя Блекет и МакНейър ще си имат своите шансове в домашните турнири било то К1К или ФА КЪП.Надявам се Линдагрд и Перейра(дано преподпише) да получат шансове.

Amateur2014
09.04.2015 14:20

А да - за нападението, според мен Перси също излита лятото. Много отбори започнаха да се интересуват от него (или поне такива са слуховете), контузва се често, не е във форма, на възраст е. Ван Гаал надали е чак толкова глупав, че да го задържи при това положение. Някакви много смътни съмнения започват да се появяват в мен, че ще откупим Фалкао въпреки всичко, но дано да съм в грешка *smile*

Amateur2014
09.04.2015 14:19

И аз мисля, че на Нани трябва да му се даде шанс един сезон. Няма да се изненадам ако се представи по-добре и от Ди Мария *smile* Иначе ако преквалифицираме Блинд за ляв бек - да. Тогава нуждата от купуването на ляв бек отпада и е факт, че се представя добре. Иначе както виждаш, аз изобщо не броя Еванс като централен защитник. И според мен излита лятото. И все пак, оставаме с Джоунс, Рохо, Смолинг, МакНеър и Блакет като централни защитници. Много са. Имаме за титулярна двойка (например, Смолинг и Рохо), имаме и качествен заместник ако някой от тях се контузи (Джоунс), а ако и двамата се контузят, то имаме и МакНеър и Блакет. За какво ни е един Хумелс или Инди? Ако вземем централен бранител, то това означава че не само Еванс излита от защитата, а и някой друг, а момчетата от школата излитат нанякъде под наем.

Daley_Blind
09.04.2015 14:41

Защитник ни трябва съгласен съм с Luxury.Стоунс или Де Врай са млади качествени и перспективни защитници.Аз предпочитам Стоунс който няма да е по-евтин от 25 млн. но си заслужава парите.Ако привлечем и Клайн ще бъде перфектно.Със Шоу,Джоунс,Смолинг,Стоунс (примерно) Клайн ще имаме една добра и млада защита съставена от англичани която би могла да окупира дори националният отбор на Англия.Както казах по-надолу по-добре Блинд на бека от колкото да вземем Коентрао или друг бек а за тези пари примерно да вземем Шнайдерлин както написах по-надолу.Карик си е на години и получава често контузии Ерера и Фелата не са за там и няма как да стоиме само с Блинд.

Luxury
09.04.2015 14:27

Догодина ще играем в ЕКТ и ще имаме много повече мачове.Като знаем Джоунс какъв е чуплив и от 2-ката бранители Смолинг и Рохо примерно някой се контузи или бъде наказан мач в Европа няма как да играем с Блекет или МакНейър и за това мисля си ,че ни трябва и един ЦЗ.Като знаем ЛВГ лятото ще иска Хумелс но предпочитам Де Врай или Стоунс пред немеца.*wink*

Amateur2014
09.04.2015 12:02

При Куадрадо беше друга схемата. Да, Челси го взеха по-евтино (за 23млн. паунда, мисля!?), а на нас ни искаха 32 млн. паунда. Разбира се, че с приближаването на края на договора цената ще е по-ниска. Това е първото. Второто: винаги цените през лятото са по-високи понеже става въпрос за купуване играч, който ще ти бъде полезен през целият сезон, а не някакви половинчати истории. И трето: поевтиняването на еврото. Съвсем теоретично, ако лятото 50млн. евро са били 40млн. паунда, то зимата 50млн. евро са били 30млн. паунда. Съвсем образно казано.

Amateur2014
09.04.2015 11:39

Абе усещам аз как пак ще налеем 150млн. и това лято, ама да видим. Особено ако се класираме за ШЛ, там вече за Дибала не 40, а сигурно и 50млн. ще дадем. Дано не съм прав.

Luxury
09.04.2015 14:09

Да добавя и ,че трябва да си върнем Нани. Daley_Blind на мен също ми мечта да привлечем Мюлер но това ще си остане само мечта за съжаление. *lol**lol*

Luxury
09.04.2015 14:04

Не съм съгласен с теб.Почто сигурно Евънс се маха и ни трябва нов централен защитник.Момента защитата ни изглежда добре но лятото 100% ще се вземе защитник и се надявам да не е Хумелс.Де Врай или Джон Стоунс ще ни свършат много добра работа млади са перспективни Мартинс Инди също не е лош избор.Десен бек е задължителен ако Рафата си тръгне което и ще стане в крайна сметка.Като се замисли човек Daley_Blind е донякъде прав.Не мисля ,че ни трябва ляв бек вместо да хвърлим 30 млн. за Коентрао да привлечем Шнайдерлин (ако се вярва на слуховете ЛВГ го иска за заместник на Карик ) и на бека ше си е Блинд който се справя великолепно.Депай е много добър задължително трябва да го привлечем.Чичарито ще бъде продаден или включен за сделка с Клайн.Но дори да останем с Рууни, Уилсън и РВП със схемата 4-1-4-1,4-5-1,4-2-3-1 в която ще играем с 1 нападател мисля ,че ще сме добре.

Amateur2014
09.04.2015 12:09

За десен бек - съгласен. Трябва си и Клайн е добра опция, факт. За централен защитник - не мисля. Имаме си предостатъчно и то на добро ниво. Джоунс, Смолинг, Рохо, МакНеър, Блакет, та дори и Карик. Много народ за две места. Ляв бек - трябва, да. Надявам се слуховете за Коентрао да са верни. Ляво крило - да. Депай е перфектният. Реално, преспокойно може да се "оборудваме" за макс 50млн. паунда с тези тримата и това при все, че завишим дори и цените им. С нападателите може дори и да задържим до намирането на добра оферта. Ако толкова сме се призорили, Чичарито се връща, а и в много краен случай може да оставим и Ван Перси. С Рууни, Уилсън, Чичаритко и Перси - следващият сезон ще е добре в нападение *smile* Така че реално - за 50млн. можем да си дозапълним дупките.

Daley_Blind
09.04.2015 12:00

Аз пък си мисля ,че ни трябва и ДХ.Ако следващият сезон Шоу продължи с контузийте ще се налага Блинд да играе на бека а според мен холандеца се справя много добре на тази позиция.Карик е на годинки и също получава някоя друга контузия а Фелайни и Ерера не са за позицията ДХ.Ако успеем да вземем и Шнайдерлин заедно с Клайн ще бъде чудесна сделка. За нападател все още ми е мечта да видя Мюлер с фланелката на Манчестър Юнайтед.

Luxury
09.04.2015 11:53

Г/д към 100 млн. трябва да хвърлим още.Трябва ни десен а Клайн е най-подходящ 15 млн. + Ернандес е добра сделка.Трябва ни ЦЗ.Защо ни е да хвърляме 40 млн. за Хумелс като за 20-25 ще вземем Де Врай или Стоунс хем млади и перспективни.Трябва ни Крило Депай е перфектен едва ли ще ни искат повече от 20 млн. и остава да вземем 1 нападател.Лятото ще разберем кой точно ще пристигне.

Luxury
09.04.2015 11:47

Как е тръгнало ще се вържем на свирката на Палермо но ако обаче никои отбор не е съгласен да плати тази сума ще склонят на по-малка както стана с Куадрадо искаха 50 лятото ни после го дадоха на челси за 30млн. Но каквото и да си говорим ние тука в крайна сметка нищо не се решава от нашето мнение а от това на ЛВГ и Еди.

Amateur2014
09.04.2015 11:34

Е не бе, чакайте. Все пак, ако вземем Дибала, ще го развием, ще го направим ключов играч за Юнайтед и ще го продадем (ей така, да ни е гадно) на Реал или някой друг отбор. Няма да има "набутване". Нали така, Manchester4o?

Amateur2014
09.04.2015 11:14

Абсолютно се съгласявам и с двама ви. Особено с частта на фена на Сити, че Ван Гаал като нищо ще купи Кавани или Дибала. Именно заради това и не мисля, че Дибала е нужен на тази цена. За млад талант, недоказан, 40млн. - съжалявам, но не съм съгласен и според мен ще е прахосничество. Така или иначе съм убеден, че като поредната набедена звезда, ще иска заплата 200 000 паунда на седмица минимум, понеже, раз'ираш ли начи, той си изживява своите 15 минути слава на трансферният пазар.

Daley_Blind
09.04.2015 11:32

Да се надяваме холандският спец да има акъп в главата и да не се пробва за трансфер на нито един от двамата..

Vetrigo177
09.04.2015 00:11

Кавани...?*nerd*.Далеч повече хляб има в други нападатели.Той просто ще замести супер звездата ни Фалкао *joking*. Дано да не стане така,че на Гаал нещо започва да му става навик да прави грешни трансфери в предни позиции...

Champions20
08.04.2015 19:53

На мене Мауро Икарди от Интер винаги ми е харесвал и като игра,и като поглед върху мача,та като се замисли човек едни 25-30 млн евро си е приемлива цена за него,а е и млад-на 22 години *beer**thumb_up*

Champions20
08.04.2015 21:19

Те и 300 млн могат да му искат,ама като ги гледам в какво финансово състояние са може и за 20 да склонят *wink*

Daley_Blind
08.04.2015 20:01

От Интер искат 40 ! Какви 25-30млн. балнуваш..

ChoGosho
08.04.2015 18:24

мауро икарди ще е по-добра покупка за вас,вместо кавани *smile*

kapitana123
08.04.2015 17:54

Кавани е гола вода. Фалкао е по-добър избор, пък и сега могат да му подбият цената, ама май нещата отиват като при случая с Погба. Ще има после... малий тоз що го пуснахме си ходи, глей ся какви чудеса прави.

Keyser_Soze
08.04.2015 17:29

От сегашните им нападатели съм чувал само за Руни !

vasil74
08.04.2015 14:43

по-погрешка го публикувах,преди да напиша че .....аз бях забравил за отбори като челси и сити допреди да дойдат арабските руснаци.....лек ден.

gL_Manekena
08.04.2015 13:57

Да вадят 80 мил. и да взимат Ибра-кадабра *blush*

andreevvw
08.04.2015 13:50

Блинд , Ерера , Мата , Рохо , Фелайни са страхотни покупки ! *thumb_up*
Фалкао е издънка , а Шоу е още много млад ...

vasil74
08.04.2015 13:44

за финасново....с парите на Фалкао,ди Мария можеше да вземе други класни момчета от ранга на Блинд/за мен е голям талант/ това е мое мнение,аз по- принцип са за младите,

vasil74
08.04.2015 14:40

Стърлинг...ако този е футблоист аз съм трамвай с климатроник.за да свършваме,да не пълним страниците с наши коментари/има и др.пичове тук/както ти казах ...имаш право,за мен лично не е така ама кой ни пита.на тях бизнеса им върви....аааа да ти кажа и нещо лично

Amateur2014
08.04.2015 14:32

Е, то си имаме, не е като да нямаме и от школата ни. Перейра, Уилсън, Лингард, Пауъл - все таланти. В защита Блакет и МакНеър доста добре се справят. Не е като да нямаме, но пак казвам - голям отбор, голяма комерсия, големи очаквания за големи имена. Вече това стана. Смятай: щом и Арсенал започнаха с големите и скъпите трансфери на големи имена. Това е реалността вече. Аз лично мисля, че не се дава път толкова много на младите понеже лоялността вече я няма. Свършиха се времената, в които един отбор можеше да стане сила след някакво време със собствени играчи или с покупката на "нешлифовани диаманти". Сега вече, ошлайфаш някого, идват арабите или руснаците или Реал с големите пари, предлагат на агента му баснословна сума и на играча баснословна заплата и, разбира се, въпросният младок, помислил се за мега-звездата, напуска с мега-самочувствието. Пример мога да ти дам и с вашият дришльо Стърлинг, както и с нашият дрисък Де Хеа, та дори и с нашият дрисък Рууни. Отборите им дадоха всичко, феновете им дадоха всичко, и време, и пари и всичко и сега правят мизерии.

vasil74
08.04.2015 14:06

незнам как да го кажа,за съжеление или не си прав.но в академията на тези велики клубове има адски много талант.....Вие имате едно пишлеме*wink*Ruairi Croskery...цен.нападател...АБЕ ония ван къв си дай шанс на момчето че ще стане кат с Погба......аз за това преди виках/сега говоря/по-форуми митинги,особено за бг футбол....ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ.

Amateur2014
08.04.2015 13:55

И аз съм ЗА младите, несъмнено. Но за съжаление, в ерата на комерсиализацията се комерсиализираха и повечето от феновете ни и, следовтелно, втори сезон ако не бяхме купили лятото някакъв класен играч, то щеше да има прерязани вени. Не е важното как се представят - важното е да са доказани играчи. Ди Мария определено не си оправдава много пари, но горе-долу е добре. Фалкао се чуди от коя страна на топката да се спъне, но я чуй как пеят феновете на стадиона за Фалкао. Само като загрява и вече получават оргазъм тези до страничната линия. Ето такива неща. Така че очаквам Фалкао да се махне това лято и да има пак голяма покупка за много пари: тъй като сме голям отбор, а според всеобщото мнение като такъв трябва да хвърляме големи пари за големи играчи.

vasil74
08.04.2015 13:29

не ми е работата в тема на вашият отбор,но ми е интересно кой ще е набута по-вече отборите,нашия БР или ЛВГаал,на нашият покупките няма смисъл да ги коментирме,мога да кажа същото и за вашият.

Amateur2014
08.04.2015 13:36

Няма лошо, изказваш мнение. Но само не мога да разбера, как така Ван Гаал ни е набутал с покупките, та още повече да сравняваш това с тези на Брендън и Пуул като цяло? Бележим прогрес (особено в мачовете срещи миналогодишният топ 6), на трето място сме, на 8т. пред петият и новите покупки в голяма степен са ключови. Говоря за Ди Мария, Рохо, Ерера, Блинд, та дори и Шоу. Фалкао е ясен - издънка си е, но е само под наем. Та, за какво набутване говорим?

NoDiggity
08.04.2015 13:01

Фалкао 100% е пътник няма смисъл да се набутваме с него, но според мен трябва да оставим РвП дори като резерва, защото опита му е безценен пък и веднъж да се случи да има ден, може да вкара от каквато и да е позиция. Махаме Фалкао, продаваме Чичарито на който желае и взимаме още 1 топ нападател, въпреки че не ми се ще да е Кавани защото ще стане същата история като с Фалкао според мен. Долу горе са 1 тип нападатели - хищници, а на нас ни трябва някой като Рууни. Депай не е нападател иначе стискам палци да го вземем. Има много хляб в това момче!

Vetrigo177
09.04.2015 00:20

Съгласен съм с теб..Фалкао се видя,че няма какво да покаже,но РВП със сигурност още може да реши всеки мач.Този и миналият му сезон не бяха разкош,но пак имаше своите мигове,когато спасяваше отбора...Аз лично го харесвах в Арсенал,когато беше,показваше невероятни умения от време на време.Провали си кариерата като се полакоми да дойде при нас..Беше ясно,че ще му спадне нивото и ще дойде времето,когато няма да имаме нужда от него..Но така е,всеки както си го направи....

btonev
08.04.2015 13:12

Аз пък си мисля, че Чичарито трябва да бъде продаден само в краен случай, мисля, че заслужава да му се гласува доверие *beer*

selection
08.04.2015 12:44

Фалкао със сигурност няма да го купят Юнайтед, а този сезон може да е последен за Ван Перси.Мемфис Депай е невероятен талант и е най-реалистичният трансфер, все пак Ван Гаал работи с него в националния на Холандия и не мисля, че ще има проблеми с привличането му.Кавани също би се вписал добре в отбора, след като почти на 100 процента ще напусне парижани, а имам някакво чувство,че ще успее в Англия..

btonev
08.04.2015 12:47

Само дето Кавани е на годинки, а парижани са алчни за пари. Това би бил един от най-лошите трансфери според мен, все пак трябва да се инвестира в по-младите спортисти *wink*

WDale
08.04.2015 11:40

Уплашихте ме, че ще си продадем Руунито.

Luxury
08.04.2015 11:00

Знам ,че доста фенове на клуба няма да са съгласни с мен ще кажа нито ни трябва този Кавани нито ни трябват скъпи таланти като Дибала или други скъпи нападатели.За мен нападателя който трябва да привлечем е Стеван Йоветич.Черногореца е много добър заслужава да играе хем е свикнал вече с ВЛ.Във Сити започна силно сезона след това стана 3-ти избор а след приличането на Бони е 4-ти и със сигурност ще иска напусне след края на сезона.Говореше се ,че Юве и Рома го искали но според мен би ни свършил работа.

За друг нападател който отново ще ни свърши работа според мен е Лаказет.

xristian.tsekov
09.04.2015 11:35

Съгласен съм с теб. Бераино ще ни свърши добра работа, но както каза като знаем какъв е ЛВГ нищо чудно лятото Кавани да пристигне на Олд Трафорд за огрома сума.

Luxury
09.04.2015 11:23

Съгласен съм с теб видяхме как 50-те млн. повлияха на Торес просто срина психически след очакванията към него. Amateur2014 и аз мисля ,че ЛВГ ще ни набута за Кавани или Дибала защото догодина евентуално завръщане в ШЛ ще се борим да стигнем колкото се може по-напред.Ще искаме титла и все си мисля ,че ние ще сме балъците които ще шитнат 40 млн. за медийният талант Дибала..ДАНО ДАНО ДА ГРЕША Не вярвам да иска толкова пари най-много 120-130к но знае ли човек латиносите са алчна раса където дават повече там отиват.Примери колко щеш. И аз съм съгласен ако искаме таланти Бераино е по-подходящ както ти каза вземаме го от ВЛ.

Daley_Blind
09.04.2015 11:10

Както по-надолу написах ако вземем Дибала за 40млн. очаквам да срине психически поради простата причина ,че очакванията ще са високи към него все пак сме дали доста пари и ще се очаква поне 20-25 гола на сезон.Предпочитам РВП да остане пред евентуално купуване на Дибала. Както каза фена на Сити ако искаме таланти Бераино също не е лош избор.Млад е бърз има техника удар и ще излезе с 20млн. по-евтин както с предимство ,че го взимаме от ВЛ.

Edin_Dzeko10
09.04.2015 10:52

Ако искате млади таланти вземете си Бераино от УБА.*lol**lol**lol* Но като знаем ЛВГ като нищо ще вземете или Кавани или Дибала.

Amateur2014
09.04.2015 10:39

Хаха, приятелче, за тениските чисто и просто ти дадох пример как един играч си избива парите, а не като повод да го вземем негопред друг. Явно и толкова си чел какво съм написал - защо, тогава, бих предложил Бентеке/Лукаку пред Дибала при положение, че вторият би продал много повече тениски? Помисли малко и тогава хвърляй някакви обвинения. Докато виж - докато го купуваш и да мислиш вече как да го продаде, ето това не разбирам. Все едно че сме някакви спекуланти на пазара за играчи. Надявам се правиш тънката разлика. Ако не я правиш - съжалявам за теб. А дали ще донесе много титли - аз ето това много се съмнявам. Разбира се, всичко е много субективно и са само и единствено теории без покритие. Но с много малки изключения виждаме, че играчите, придобили изключително голяма популярност за един сезон и вдигали си цената много не оправдават. Още повече, че ако ще взимаме недоказан играч, млада надежда, то бих предпочел играч, който ВЕЧЕ играе във ВЛ. Убеден съм, че разбираш, че при играчи, идващи от други първенства в Англия им е трудно да се приспособят, а някои така и не го правят. Дори и на класен играч като Ди Мария се забелязва спад във формата, та какво остава за млад талант!? Хайде дано сега съм бил максимално изчерпателен и да си разбрал какво имам предвид.

Manchester4o
09.04.2015 00:05

А аз за първи път виждам фен на Юнайтед да иска даден играч пред друг,защото виждаш ли щял да продаде повече тениски,с това мислене по добре стани фен на Реал Мадрид

Manchester4o
09.04.2015 00:00

Не знам с какво толкова се е доказал Игуаин,да беше в Реал но беше пълна дупка и затова го и разкараха,сега в Наполи също не показва игра от световна класа.И пак ще повторя това за продажбата в Реал го казах по повод на такива като теб които се притесняват дали ще си избие парите или не,аз не гледам даден играч колко струва (все пак не ги давам аз парите) и колко тениски ще продаде,гледам качествата на футболиста,за мен Дибала е един от най големите таланти в света и си заслужава да бъде привлечен

Manchester4o
08.04.2015 23:55

Това го казах по повод,че ти и няколко потребилите говорехте че цената му била надута,по твоята логика откаде знаеш тогава че цената на Дибала е надута,той е на 21 има 10 год футбол на голямо ниво,може да ни донесе доста титли,а това за тениските го говорят феновете на Реал,те искат да превличат рекламни лица да им продава тениските

Daley_Blind
08.04.2015 20:00

Гледал съм му доста мачове.Ако не съм гледал няма да си правя труда да коментирам.Но след като съм го гледал смело ти заявявам ,че е леко прехвален и доста надут от медиите.За тези 40 млн. ще си купиш доказан нападател (Бензема,Игуаин) не поредният талант за който не се знае дали тези пари няма да му натежат защото все пак струва 40 млн. от него ще се изисква по 20-25 гола на сезон + стабилна и постоянна игра.Защото срива във формата на Ди Мария е именно от големите очаквания към него (поне аз така си мисля).Да добавя и ,че ще трябва да разкараме Уилсън който също е доста талантлив. А за Йоветич никой не е казвал ,че задължително него трябва да купил или ни трябва точно той.Просто Luxury каза ,че е приемлив вариант за 2-ри избор след Рууни.(поне аз така го разбирам) А изказването ти за продажба в Реал просто..NOCOMENT !!!

Amateur2014
08.04.2015 19:18

Това добре, но не мислиш ли, че е малко тъпо да си правиш сметката как ще си избием парите, когато Реал го поискат? За първи път срещам такъв фен, признавам си. Винаги, когато съм искал да привлечем даден играч, съм си мислел как ще си избие парите като допринесе за титли, продаде блузки и пр., а не "като го поискат Реал". Странно!

Manchester4o
08.04.2015 18:47

Ами за сужеление нищо не зависи от нас,какво искаме ние и какво не,всичко е пари.

Amateur2014
08.04.2015 17:47

Е браво бе, приятел. "Ако след това Реал го искат може да му вземем двойно". Защо трябва да "взимаме" каквото и да е? Не е ли идеята нашият отбор да се развива и да разчита на футболистите си вместо да си разпродава добрите играчи като някой отбор средна класа? Много странно изказване! Хайде, за надутите цени донякъде се съгласявам предвид че платихме приблизително същите пари за Фелайни, Ерера и Шоу.

Manchester4o
08.04.2015 17:16

Пич гледал си 2 мача на кръст на Дибала (както повечето тук де) и коментираш,смело мога да кажа,че е един от най долемите таланти в света и е поне 3 класи над Йоветич,за който повечето тук умирате за него,с оглед надутите цени последно време аз си мисля че 40 млн за Пауло си заслужават,още повече че е млад ще си ги оправдае и евентуално ако след това Реал Мадрид го искат може да му вземем двойно.

Amateur2014
08.04.2015 12:27

Не искам да си приписвам чужди думи като мои: pesholudiq го каза това, аз просто се съгласих с него *smile* Аз съм убеден, че Уилсън ще ни изненада приятно, но въпросът е, че не може и да очакваме от него да ни носи мачовете ако Рууни се контузи. Заради това ми се иска да имаме нападател, който вече да има повечко опит в мачовете. Разбира се, не и някаква мега-звезда, понеже сега си имаме тамън три супер заезди в нападение и само Рууни прави нещо. Дадох примера с Лукаку, но също така дадох пример и с Бентеке. Последният още от миналата година ми харесва как играе и също като при Лукаку си мисля, че с добри халфове и добър партньор в атака (ако играем с 2 нападателя) ще бележи още повече голове. Надали и ще излезе много скъпо.

xristian.tsekov
08.04.2015 12:16

Напълно се съгласявам с написаното от теб, но както сам каза в момента едва ли има читав вариянт за нападател и все пак нека пробваме с Уилсън може да ни изненада приятно.

Amateur2014
08.04.2015 12:06

Сам разбираш, че ако се класираме в ШЛ и искаме да направим нещо по-сериозно от груповата фаза не може да разчитаме само на Рууни и резерва младока Уилсън? Още повече, че следващият сезон ще играем в Европа - било то ШЛ или ЛЕ, което означава и повече мачове. В защитата имаме опции за ротации, в халфовата линия да не говорим, но в нападение не го докарваме много-много. Особено предвид задаващото се напускане на Фалкао и Перси. На Чичарито му свършва наема в Реал и според мен няма да го купят, така че и това е опция. Но не мисля, че ще го задържим и ние и ще му бием шута нанякъде.

xristian.tsekov
08.04.2015 11:55

По - добре да разчитаме на Уилсън, отколкото евентулен трансфер на Лукаку. Момчето си има бързина и е талантлив и според мен трансфера на Лукаку ще бъде излишен.

Amateur2014
08.04.2015 11:42

Е то това е: "когато е във форма", ама въпросът е кога е това "когато". За да го оставят като избор и след Бони - сам можеш да се сетиш, че това "когато" го няма. По тази логика, Ван Перси когато е във форма и прави по 25 гола на сезон *smile* Ама реално, в цялата си кариера от 14 сезона във всички отбори има 4 сезона, в които е минал 20-те гола във всички турнири. Фалкао и той "когато е във форма" ниже гол след гол, ама... все още не сме го видяли това "когато" и от него. pesholudiq, то и аз не мога да се сетя за някоя читава опция като нападател в момента. Според мен Лукаку с правилните халфове и крила зад него ще ниже гол след гол. Типичен таран, какъвто ни трябва. Да, сега изобщо не е във форма, но пак казвам: според мен това се дължи на хаосът в Евертън. Получава се нещо като с Фелайни миналият сезон. Целият отбор беше трагичен и всичко живо запсува Фелайни, че едва ли не той е вината за това, а сега всеки пали свещи преди мача да е титуляр. Същото ще се получи (поне според мен) и с Лукаку, а и още повече, че вече имаме два белгиеца в състава, свикнал е с ВЛ и си има талант, определено. Но Евертън сигурно ще му искат 35млн. като ги знам как продават.

CFC_Forever
08.04.2015 11:34

Аз пък си мисля ,че точно Дибала ще привлечете.*lol**lol*

pesholudiq
08.04.2015 11:29

за Лукаку много ме беше яд, че напусна, но всъщност не е чак такъв талант. Тоя сезон май няма голове срещу по-сериозен отбор, вкара 6 ли колко гола на Йънг Бойс в двата мача и т'ва му е .. Йоветич според мен също няма да се справи. А Кавани не го знам, много пари за 28 годишен, не си струва. Честно казано не мога да се сетя за нападател, който би бил добър трансфер на тоя етап

Daley_Blind
08.04.2015 11:28

И за мен Йоветич не е лош вариянт но невъзможен трансфер. За Дибала гледам съм му мачове да видим какво представлява този "голям талант".Престъпление ще е ако дадем 40 млн. за този надут от медиите талант и леко прехвален.В последния мач с Милан никакъв го нямаше и не само този мач..Вкара 1-2 гола в 3-4 поредни мача и тоя Зампарини ли къв е не си пил хапчетата и вече 40 млн. иска.Който иска нека го вземе дано не сме ние.Видяхме какво направи "големият талант" Андерсон за който дадохме на Порто много пари.

xristian.tsekov
08.04.2015 11:26

Лаказет и Депай ако ги привлечем ще бъдат споучливи трансфери, най - вече Депай.

Luxury
08.04.2015 11:14

Аз не съм казал ,че ще има такъв трансфер за мен Йоветич е най-подходящ.За формата му да съгласен съм получи не малко контузии но когато е във форма си е много добър просто го давам като пример.За Лукаку не само ,че ще ни искат много пари но и не мисля ,че е подходящ за нас.Дибала няма да го коментирам като само ще кажа надут и прехвален талант да си го прибират Реал или някой друг готов да пръсне 40 млн. ние по-добре да си наложим Уилсън и Линдгард. За трансфер на Депай съм твърдо ЗА !

Amateur2014
08.04.2015 11:09

И само като допълнение, че видях мнението на фена на Сити - колкото и да тролва в темите на Юнайтед, в случаят е прав. Как го виждаш играч да смени градски съперници? Винаги има изключения като Тевес, но той по-скоро го направи от злоба и искаше да си го върне на САФ.

Amateur2014
08.04.2015 11:07

И аз се съгласявам за този Дибала. Прекалено много се шуми около него, прекалено скъпо ще излезе и най-накрая няма да оправдае очакванията и ще сме набутали с якото пари за него. Чини ми се като поредният медиен продукт и може би в Реал ще му е най-добре - хем търсят нападател, хем и много се шуми покрай него, хем и голяма сума ще се пръсне. Перфектен! Колкото до Йоветич - според мен има логична причина да стане четвърти избор дори и след Бони и тя е именно формата му. Рисков трансфер. Малко по-нестандартен избор, но Лукаку винаги ми е харесвал като качества. Според мен слабото му представяне в момента се дължи по-скоро на хаоса, който цари в Евертън в момент, отколкото заради способностите му. Но ще искат да го продават много скъпо.

Edin_Dzeko10
08.04.2015 11:04

Мечтай си Йоветич да напусне Сити за да заиграе при вас.Ние и пък няма да го продадем точно на вас по-скоро ще се върне в Италия.

Amateur2014
08.04.2015 10:50

Кавани ще е новият Фалкао, но с разликата, че няма да може да го върнем в края на сезона. На мен лично ми харесва много Бентеке (не само заради този сезон, а като цяло). Но Депай трябва да е задължителен трансфер *smile*

sa6etoo
08.04.2015 10:46

Депай е напълно възможен трансфер особено ако ЛВГ остане в Юнайтед. А и като нищо Перси да си замине, видя се, че след като спечели титлата изгуби стимула си да играе и каквито и пари да се вземат за него ще са нещо. Кавани.. Много се говори за него, но освен ако Псж не пожелае да пръсне много пари например за Погба едва ли ще продаде Кавани. А и Ибрата остарява вече. Очааква ни интересно трансферно лято.

Daley_Blind
08.04.2015 10:40

"Дейли Екпрес"..Ясна е работата колко истина има в тази статия..

А за трансфер на тоя Кавани не искам да чуя..50 млн. за 28 годишен латинос с 250 бона заплата който ще го няма никакъв цял сезон(пример:Фалкао)..Не ,не благодаря.

За трансфер на Депай съм твърдо съгласен! Много е добър талантлив ще бъде страхотен трансфер.

Daley_Blind
08.04.2015 22:39

Попринцип няма нищо вярно в тази статия но отдавна си имаме интересъм към Депай. И смешник не съм аз а ти ! Първо защо да му провалим кариерата ? Като той ще е титуляр едва ли Йънг или Валенсия ще бъдат предпочита ни пред него освен ако е в слаба форма.Но нека да иде в Барса там ще е твърд титуляр за сметка на Меси,Неймар или Суарес.

sk8
08.04.2015 22:18

Значи от цялата статия на списанието само тва което ти изнася е вярно тка ли? *lol* Скрий са смешка не вярвам Депай да си провали кариерата в Юнайтед. Всички знаем таланта и да съсипвате футболисти *sleep*

xristian.tsekov
08.04.2015 10:44

Аз също съм за трансфера на Депай, но Кавани няма да ни свърши никаква работа според мен