Чавдар Етрополе отказа нахално предложение от ЦСКА

10:02
Чавдар Етрополе отказа нахално предложение от ЦСКА
Чавдар Етрополе отряза неприличното предложение на ЦСКА да плати само 150 000 евро по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. Членът на управата Ивайло Манджуков е предложил да се плати на куп, а не на разсрочено. Но цялата сума е 350 000 евро и от Чавдар са казали категорично „Не!“ на 200 000 евро по-малко. Дългът е един от проблемите на ЦСКА с лиценза. От Етрополе са били готови на разсрочено издължаване, но червените не са дали друг вариант.
 
ЦСКА започна новия курс и бюджетът за следващия сезон ще бъде наполовина спрямо сегашния. Съвсем скоро всички футболисти с контракти, които не изтичат, ще бъдат поканени за предоговаряне на заплатите. Чужденци вероятно няма да останат. Сега таванът е 15 000 лева, ще стане 7500 лв. Който не е съгласен на по-малко пари, ще си ходи при съответното обезщетение.
 
С промените червените от рано ще обявят годината за нулева и няма да се говори за титла. Галин Иванов е фаворит да остане треньор. Новите собственици на ЦСКА в сянка - бизнесмените Юлиян Инджов и Петър Манджуков, изплатиха 200 000 лева на Локомотив (Пд) за Пламен Крачунов. Дългът датира от лятото на 2011 г. Започна одит в ЦСКА
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ichimary
09.04.2015 09:16

кат те гледам и очила да си купиш... и да четеш постовете по 5 пъти нема полза... то е ясно, че акъл нямаш да ги разбереш и можеш само да тролиш... с олигофрени не ми се спори... кат не разбираш какво съм написал - извикай някой да ти го обясни и тогава говори...

ko4o4
09.04.2015 18:07

Мдаа, поредното ти компетентно и пълно с информация мнение ... *cards*

ko4o4
08.04.2015 23:54

Прочети си поста бре т...к , първо пишеш , че делото е в съда и вече даже са осъдили клуба, а после изведнъж сам се закопаваш с ... божеее предсъдебно споразумение (е па това словосъчетание за първи път го чувам ). Виждам , че после си попрочел това онова и ми говориш вече с правилния израз, а именно САМО споразумение, ама кви са тия обвинител и обвиняем в едно гражданско или търговско производство бре умник *cards* (нали не искаш да ми кажеш, че в случая е налице извършено престъпление от страна на ЦСКА )
Апропо ако говориш за споразумение в гражданското производство, то такова там се нарича "съдебна спогодба" ... и тази спогодба отново , както и споразумението в едно наказателно производство, се одобрява от съда, а не както ти ми твърдиш, че не се водило дело (божеее, божкеее ... ццц)
Я, я кажи в кой курс си на правния факултет първи или втори (ако си по-нагоре жалко за загубеното време и за евентуалните ти бъдещи клиенти).
Или май по-скоро копваш набързо глупости намерени в чичко Гугъл и хал хабер си нямаш от това което говориш.
п.п. за това пак ти давам безплатен съвет : я спри да пишеш неща дето не са ти ясни *joking*

Ichimary
08.04.2015 12:55

Хах... ебаси наглите цесекари *lol* ама и тея от чавдар етрополе са много тъпи и страхливи... трябвало вече да им е платено и понеже не е - тръгнали те да предлагат разсрочено плащане... *thumb_down* Кат не са ви платили - внасяте делото в съда... осъждате ги и толкоз... Кви са тия идиотщини. Стигне ли се до съд - веднага ще дотичат цесекарите да искат предсъдебно споразумение... щото ще им отрежат и лиценза за А група и тогава вече "ЗАКРИВАЙ" *cards*

Ichimary
08.04.2015 15:14

"предсъдебно споразумение" е споразумение между обвинител и обвиняем преди да е започнало самото дело... с това споразумение... наричано още "извънсъдебно" - двете страни се споразумяват така, че да не се води дело... обикновенно такива споразумения са в полза на обвинения, който би загубил делото ако го води... (аман от тролове кат тебе :/ )

ko4o4
08.04.2015 13:16

"предсъдебно споразумение" ... *confused* я спри да пишеш неща дето не са ти ясни *cigarette*