Бивша на Дуайт Йорк влиза в банския на Памела Андерсън

20:24
Бивша на Дуайт Йорк влиза в банския на Памела Андерсън
Бившата изгора на Дуайт Йорк Кати Прайс ще влезе в червения бански на спасителка на плажа, с който друга сексбомба, Пмела Андерсън, изгря на небосклона.

Прайс, която е известна като една от най-върлите фенки на Манчестър Юнайтед, в момента е в Лос Анджелис, където води преговори за ролята си в британската версия на популярния сериал.

Дейвид Хаселхоф, който играеше главна роля в прочутите серии, ще бъде продуцент и в този проект. Хаселхоф вече заяви, че според него Кати има всичко необходимо, за да се превъплъти в една истинска "спасителка".


Огромният бюст на разведената Прайс е бил една от основните причини тя да бъде избрана за този сериал, тъй като имиджът й до голяма степен наподобява този на Памела Андерсън, която отдавна мина 40 години.

Кати, известна и с прякора си Джордан, наскоро бе зарязана от съпруга си, певецът Питър Андре, но това явно й се отразява доста добре, защото тя изглежда пълна с енергия и се впуска в най-разнообразни нови начинания.

Освен Дуайт Йорк, през леглото на Кати Прайс са минали още няколко от звездната селекция на Манчестър Юнайтед, постигнала требъл през 1999 година, твърдят медиите на Острова.


Една от най-пикантните истории, свързани с Джордан, през онзи период е тройката между нея и дуото в нападение на Юнайтед Йорк-Коул. Тогава Анди Коул бил зарязан от гаджето си и неговия добър приятел Дуайт Йорк му предложил да си разделят палавата Кати, която явно нямала нищо против.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nekakav_pi4
18.07.2009 17:43

Тая е бивше гадже на Дуайт Йорк, който е футболист разбира се *joking*

gocktherock
17.07.2009 22:41

Тя ебати порното изкара, тия очи доста са видели *wink* *smile*

Sten4
17.07.2009 21:08

Оооо веднага ми се набиват 2 неща на окото ,по който си прилича със Пам!