Кратка визитка на ПСВ Айндховен

14:53
Кратка визитка на ПСВ Айндховен
Евентуалният противник на Черно море в третия предварителен кръг на Лига Европа е един от най-титулуваните холандски клубове.

ПСВ Айндховен е 21 пъти шампион на Холандия, печелел е веднъж Шампионската лига и Купата на УЕФА. През миналия сезон "филипсите" завършиха на четвърто място в Ередивизи, далеч от шампиона АЗ Алкмар.

Наставник на тима е холандецът Фред Рутен, а домакинските си мачове ПСВ играе на модерния "Филипс Стейдиъм", който е с капацитет 35,119 души.

Звездата на тима е халфът Ибрахим Афелай, а Тими Симонс е капитан. В атака блестят Дани Куверманс, Едисън Мендес и Данко Лазович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
17.07.2009 15:50

И аз така мисля. Просто наполседък ПСВ не са във форма .. Черно Море все още не е сработен добре. Те изиграха само 1 контрола ,с Левски ,в която не показаха кой знае каква игра, нормално. Единственото ,което е нужно е да повярват в себе си. Имат играчи и просто трябва да преодолеят евентуално напрежение преди мача. Аз ,като левскар, лично, исках на Левски и ЦСКА да се паднат по-трудни отбори ,а на Черно Море да бъде по-лесен, незнам защо.. Може би ми писна да гледам тия балерини, които губят от средняшки отбори. Има едно положително нещо в този мач.. Ако Черно Море загуби, то никой няма право да ги вини ! За начало разгромете молдовците там ,да ви дойде самочувствието и мачкайте холандците !! УСПЕХ МОРЯЦИ ! *thumb_up*

martototo
17.07.2009 15:31

И аз съм на тва мнение ПСВ въобще не стряска като име (или лично мен поне). Всички който гледат Ередивизи знаят че отбора играе на приливи и отливи.... така че и аз мисля че Черно море имат сили

EmilAnchev
17.07.2009 15:27

Черно море имат сили да ги остранят , трябва само малко отборен дух и всичко ще е точно *wink*