Аниете получи оферта от гръцки клуб

10:40
Аниете получи оферта от гръцки клуб
Все пo-малки изглеждат шансовете на Левски да задържи Антонио Аниете и през следващия сезон, пише "Тема Спорт". Испа­нецът се превърна в най-важния състезател в тима - лидер е по голове (8 в А група, колкото има Валери Домовчийски) и асистенции (7).

Офанзивният халф вече има предложение за дого­вор от други клубове. Сред тях е гръцкият Керкира. Този тим води преговори с играча още през зимата. Тогава елините искаха той да разтрогне кон­тракта си със сините поради неплатени заплати и да подпи­ше с тях. Аниете обаче остана лоялен към Левски. Сега обаче от Керкира, които са на 9-о мя­сто в гръцкото първенство, са още по-настоятелни. Наскоро играчът отказа да коментира ситуацията около договора си. Той има контракт със сините до 30 юни.

Ситуацията около Аниете следят и други тимове - вклю­чително от бившите съветски републики. Антонио бе в списъ­ка и на беларуския Динамо Минск, който също го иска в ре­диците си без трансферна су­ма.

От „Герена" вече изразиха опасения, че едва ли ще успеят да задържат най-добрите си съ­стезатели. Причината е, че в клуба цари тотално безпари­чие, а футболистите не са взи­мали възнаграждения за 2015 го­дина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
06.04.2015 17:38

Футболистите не са получавали заплати от няколко месеца и въпреки това се раздават колкото могат и не вадят джобове, нито правят стачки и номера. Щом не може да им се плаща няма как да се сърдим, че искат да си ходят. Аниете и Прохазка за най-добрите ни играчи, но май и двамата ще си заминат. *smile*

golemiq_geshan
06.04.2015 11:20

И какъв е шанса за просперитет при така наречените "грандове" като взимат чужденци на килограм и ако някой се случи кадърен , си тръгва без пари , а останалите ги съдят за неустойки , за дето са ги изгонили и за неплатени заплати ... Това е омагьосан кръг , от който няма измъкване