Емил Велев: Приемлив жребий

14:11
Емил Велев: Приемлив жребий
Наставникът на българския шампион Левски Емил Велев сподели, че жребият за третия предварителен кръг на Шампионската лига е приемлив, но той лично е предпочитал неговият отбор да се изправи срещу Залцбург.

"Жребият е приемлив. Непознати за мен отбори и ще пратя човек от клуба на разузнаване. Дали е бил добър жребия може да кажем едва тогава, когато преодолеем изтегления съперник. Добре е за нас, че сме гости в първата среща. Надявам се сме в оптимална форма до първия двубой с Баку. Аз лично предпочитах да се падне Залцбург", коментира треньорът на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_nemaniq
17.07.2009 15:20

Естествено.Велев сега говори предпазливо.Уж говори,че не го интересува какво се говори за него от страна на сектор "Б",но май му пари под краката.Еми какво да ви кажа,за нас Екранас,Баку,Санта Хулия са все приемливи.След миналогодишния резил всеки гледа да се презастрахова.

MB_KrisS
17.07.2009 14:32

Той луд ли е!? Как приемлив, та то по-лесен жребий нямаше как да има. А Залцбург са страхотен отбор и щяха да ни напълнят кошницата, или пък Велев гледа да се предпази от нов резил като с БАТЕ и Жилина.