Роналдо с картечницата - вкара 5 на Гранада (видео)

15:00
Роналдо с картечницата - вкара 5 на Гранада (видео)
Реал Мадрид тотално разгроми Гранада с 9:1 в мач от 29-ия кръг на Ла Лига, като закономерно над всички на терена бе настоящият носител на Златната топка Кристиан Роналдо.

Португалският футболист наниза цели 5 гола във вратата на гостуващия тим, като по този начин сметката му от началото на сезона в Испания набъбна на 36. Резултатът на "Сантяго Бернабеу" бе открит в 25-та минута от Гарет Бейл, а след това Роналдо записа бърз хеттрик, само в рамките на 8 минути - между 30-та и 38-ма. 10 минути след почивката резултатът вече бе 7:0 след нов гол на Роналдо и два на Карим Бензема.

Гостите отбелязаха почетното си попадение в 74-та минута, като точен бе Роберт Ибанес, а в оставащите минути Диего Майнц си отбеляза автогол, а Роналдо оформи крайното 9:1 с петия си гол в двубоя.

С този успех Кралския клуб се доближи само на точка от лидера Барселона, който тази вечер гостува на Селта. Гранада е на предпоследна позиция с 23 точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

petko9305
06.04.2015 15:05

При първия гол играча на Гранада сигурно се е ударил в слабините.

MeToDueB
06.04.2015 09:44

Как си приковава вниманието към някой и колко престижно звучи Роналдо вкара 5 гола в един мач, спомням си Бербатов като вкара 5, нищо общо с темата Реал и Роналдо, но просто ми стана леко носталгично за този брилянтен футболист, който страшно много българи ненавиждат, защото не виждат по-далеч от носа си. Иначе Роналдо е велик футболист, но като цяло обикновения футболен запалянко е супер прост, ние българите е ясно, че сме адските идиоти, но и чужденците вчера гледам сравнения след 5-те гола, Роналдо по-добър от Меси, Роналдо легенда, Роналдо т.н. И аз съм на мнение, че има много неща, в които превъзхожда Меси, но сравненията този по-добър или онзи са крайно неуместни, към този момент може да е по-добър, в по-добра форма, да бележи повече, но най-добър футболист няма. Днес е Робен, защото дърпа отбора си напред, утре е Роналдо, други ден Меси, после Ибрахимович, големите футболисти са много, понятие най-добър не съществува за мен лично, но всеки си има глава на раменете да си преценя сам. Най-добър за годината, съгласен съм, но най-добър като качества, спорно е.

Vetrigo177
05.04.2015 23:46

Еми браво на Раналдо,ей писна ми тая година само да се оплаквам от него..Евала за представиането му днес.Явно има още сили да си върне формата от преди две години.Относно головете му,винаги ще вкарва това е ясно на всички,няма да обсъждам причите,но дръстично тези две години му пада "умението" да преминава през опонентите,да финтира....В това отношение ако продължава с може би единственото му качество-да вкарва,не може да се конкурира с Меси вече за златната топка.Все пак фуболът не е само голове,те са само ендшпилът на всяка атака...

YUNOFF
05.04.2015 21:52

До коментар [@comment 1779334] от [@user BlakYellowPower]:

Много грешки си допуснал Англия съществува от 8-ми век Учредена от бащата на Алфред велики от там нататъка разказите ми са излишни. А испания е много спорно от къде излиза при положение, че на този Иберийски полуостров е имало горе-долу 20 държави в различни периоди. Аз ифициално Испания за първи път чета в историята чак 1492 след като Арагон и Кастилия се обединяват.
И като говориш за ''външни'' крале в Англия. Нека не забравяме, че Испания, първо, че се управляваше от Хабсбурги(Австрийска династия) 150 години, второ и до ден днешен се управлява от Бурбони(френска династия) така, че преди да пишеш гледай фактите.
И Испания съвсем не е прочистена. Просто всички тези араби, евреи, цигани та дори и траки(в Каталуния) са се смесили с местното население(защото е било така или иначе по мулатско). Не случайно като видиш бял човек от Дания,Германия,Англия и като видиш такъв от Италия,Испания и 80% от Балканите вторите изглеждат на араби, не защото сме такива просто ние удряме на по жълтеникава кожа и се доближаваме до семитохамитската раса(По близки сме до нея иначе нямаме общо). Докато там има много повече влияние и келтското и немското.
Относно негрите още един автогол. В Англия има негри защото по време на индустриалните революции негрите са били стока и масова са ги внасяли в Англия за да вършат черната работа на белите...........излишно е да казвам сегашната политика на Англия тя е абсолютно същата. Много чужденци се допускат там за да може да обират нископлатените работи, а коренното им население да се уреди със скъполатена, елитна работа.
И двете държави си имат свойте кусури, ама то бива да си толкова еднопосочен като тебе.

И чак нищо да не е останалото от племената англо-саксонци не е така. По-скоро 1066г(ти си измислил 1070 ама то е 1066) Вилхелм завоевател избива аристокрацията им нищо повече. На нейно място идва Нормандска(френско говорящи викинги).
Още по глупаво е да конкретизираш Джордж и тем подобни имена, като Германия, до 1871, не е съществувала като обособена държава. А и в Западна Европа(Аз го отчитам като минус за цялата Западна Европа) няма строго обособени династии защото те толкова са се мешили, че в един момент престолонаследникът на Англичаните е 4-ти братовчед с 3-ят Принц на Норвегия- примерно и тем подобни.
Просто си подбрал фактите от горе от горе и доста от тях грешни.
Грешиш и за Инквизицията, ама нямам намерения, тука, да изнасям дисертация по тази тема.

ispan3ca
06.04.2015 11:47

Извинете, на изпит по история ли сме ?¿*lol*

ElPistolero21
05.04.2015 20:35

До феновете на Реал, коментирали отдолу.. Не мисля, че е нужно, когато някой изрази мнение по-различно от вашето да скачате на война *smile* . Всеки си има мнение и това, че то не съвпада с вашето не значи, че е грешно за Бога.. Въпреки че победата разгромна не трябва да правите заключения само от един мач.. това е футбол - всичко се случва ! Честита победа ! *beer**beer*

Barsabg
05.04.2015 20:23

Много силни и пробразени Реал!Резултта можеше и да е двуцифрен ако Роналдо имаше малко повече късмет!Както казаха по долу наистина Меси се спука последните 3 месеца да настигне а той с един мач пак го изпревари*joking*Барса имат три трудни гостувания до края и тия 4 точки за мен са малко така че интригата я има...късмет за напред

UrRolS
05.04.2015 19:27

Който е гледал мача знае ,че Гранада не се опитваше да играе добре през цялото време. Голът им при резултат 7:0 го показва. Има 2 причини за този Резултат.
1-Реал беше жаден за голове и да се докажат пред феновете
2-Вратаря на Гранада не направи мача на живота си (както правят повечето ,когато Реал играе по този начин)
*smile*

methazoid
05.04.2015 19:12

Гранада биха миналия сезон Барса, а по-миналия биха Реал, така че не са случайни.

vasil74
05.04.2015 18:15

с право се радват феновете на РМ но да не се заблуждават че,те не бяха много добри,Гранада беше адски слаба в защита,но някой ще каже слаба слаба колко слаба?ами то Хамес струва колкото Гранада.все пак головете са си голове и няма фен който да не иска отбора му да вкарава 9/поне/гола.честито на феновете десет кратен европейски клубен шампион......всички останали можем да замалчим.

RealMadrid_4ver
05.04.2015 17:49

Жал ми стана за Меси *joking* от 2 месеца си скъса задника за да настигне Роналдо, а Роналдо с 1 мач пак го изхвърли далеч зад себе си *joking**joking**joking*

bojkt
05.04.2015 17:44

а ти дали написа похвални коментари за Барса при резултат с 6:1 срещу Райо? Това което съм написал взжи са всички мачове с разгромен разултат... Щом са паднали с толквоа много значи са много зле, а не че печелившият отбор е много добър... както и когато Атлетико ви биха 4:0 вие си бяхте изключително слаби, не че Атлетико са показали невероятни неща... какви коментари написа ти тогава? Така че ти не заблуждавай, нормално е срещу слабите отбори да има разгромни резултати и те не са показателни за формата на даден отбор....

KunAgu16
05.04.2015 17:38

лесно е да играеш срещу анонимници !! във висшата лига няма слабж отбор !!!

вижре Бърнли напраиха Х със Челси,тотнъм,ливърпул, биха Сити

RMRM7
05.04.2015 22:25

ами вашите най добри отбори падат от Атлетико,Бешикташ,колко са ви силните играчи,кой от Англия получава някаква индивидуална награда,най добрите ви футболисти в това първенство са плондера Руни и алжирският Меси-Азар, и мегазвездата Фалкао фараона,затова са и пълен цирк в ШЛ

Kopew
05.04.2015 19:45

Че Гранада слаб отбор ли са? Победиха Барселона с 1:0 преди 11 месеца и са побеждавали Реал където Роналдо си вкара автогол *confused*

UrRolS
05.04.2015 19:20

Саунтхямптън май биха Съндърланд с 8:0 или се бъркам нещо ?


05.04.2015 19:10

Абе когато английските грандове бяха силни, имаше резултати като Челси-Уигън 8-0, Манчестър Ю-Блекбърн 7-0 и др. Не се заблуждавай че Бърнли са нещо повече от Гранада, там просто уж силните са слаби и затова е това изравняване към по-слабото, а не към по-силното.

Onzo17
05.04.2015 19:04

Точно в момента само Челси държат някакво ниво, но определно разликата между Гранадa и Бърнли например е от земята до небето. Колко често си виждал разгромни победи във ВЛ?

RMRM7
05.04.2015 18:04

Да дойдат Бърнли да бият Барса тогава ? Кажи кой от Англия е по силен от Реал,Барса и Атлетико ?

levskirealfen
05.04.2015 18:00

То във Висшата лига няма слаб отбор, но няма и силен! Виж 1/4 финалите на ШЛ и ЛЕ!

bojkt
05.04.2015 16:48

не искам да омаловажавам категоричната победа на Реалчо, ама за да се получи такъв резултат е по-вероятно не Реал да са били свръх силни, а Гранада да са били мега слабите... Един мач не е показателен дали отбора навлиза отново във форма, те и Левски биха 8:0 Хаскова пък още са си мега злетата *cry*... Иначе нека се разиграят отново да има интрига за титлата. А относно феновете на Реал, последните 2-3 месеца се спукахте да критикувате и хулите целият отбор и сега изведнъж пак се самозабравихте...

LosMerengues
05.04.2015 16:59

"Не искам да ти омаловажавам" коментара, но като бихте Райо с 6:1, такъв коментар ли написа или се пънеше и лижеше топките на Меси? Да, Гранада не е кой знае какво, но и вие сте играли срещу тях, а 9 не сте им вкарвали. Колкото до "навлизането във форма", то е видимо не само от този мач. Още на Класикото се видя, че 60 минути не знаехте къде сте на собствения си стадион, късмета ви покри, а Браво направи мача на живота си....но не се заблуждавай много.

haldir
05.04.2015 16:29

С Модрич и Хамес на терена играта ни е съвсем различна...Ще видим как ще ги нареди Анчелоти следващата седмица(в сряда) след като се завръща и Иско.....

RMcF_
05.04.2015 16:35

да е, Модрич много ми хареса днеска.. Хамес също игра добре, Роналдо навлиза отново във форма, Бейл е станал малко по- съобразителен напоследък, Бензема също се кефеше днеска.. все така да сме *wink*

LosMerengues
05.04.2015 16:03

Време беше за някоя подобна голеада, подобрението в отбора е видимо, въпреки, че и съперника не е кой знае какво...просто е очевидно, че всичко се получава с лекота. Време беше и Роналдо да избухне, добър мач на Бейл и Хамес, който все едно не е отсъствал 2 месеца, а Модрич.....той е ГЕНИЙ!!!

Сега въпроса е, дали навреме дойде подобрението и ще можем ли да спасим титлата в Примера? Трябва да направим поне 4-5 поредни победи и да се надяваме Барса да се сбърка поне веднъж в следващите си 2 гостувания и нещата ще станат доста интересни.

tishowinner2
05.04.2015 15:58

Според мен президентът на Ла Лига трябва да накаже Роналдо за тези 5 гола, откъде накъде ще се подиграва с отбора на Гранада. Едни 3,4 мача най-малко + още 1 мач наказание заради новата му прическа.

sakata_97
05.04.2015 15:54

Браво бе Уинър вие най-после се сетихте да направите тема,защо си правите труда можехте и утре да е направите*confused**confused*.Колкото до мача това си беше един вид извинение от футболистите на Реал към феновете за лошите резултати които постигахме напоследак.Имахме нужда от една такава луда победа ;d;d Дано покажем постоянство до края на сезона,време е вече*smile*

wengerout
05.04.2015 15:46

А това Hala идва от арабски.Маврите са владели Испания няколко века,не помня точно колко и сега ме мързи да търся.Думата е арабска и до колкото знам,означава давай.

RMcF_
05.04.2015 17:10

Челси ;д

chelsea_found
05.04.2015 16:49

псж?Кво общо имам с псж ?

RMcF_
05.04.2015 16:33

ПСЖ я малко по- спокойно АХХАХХААХАХ :Д:Д страхотен мач, страхотен Роналдо.. бая заварка е имало с Бейл.. почнал да дава пасове.. даже при 4-тия гол на Роналдо се учудих 1v1 с вратаря как не я би ;д

coyb
05.04.2015 16:04

Май към 7. 1492ра точно последната им крепост Гранада пада.

chelsea_found
05.04.2015 16:01

Аз не виждам мургави българи по улицата.

Moskovskia
05.04.2015 16:00

Все едно да кажеш същотото за българите...

chelsea_found
05.04.2015 15:58

аз и като говоря съм умен ...

Moskovskia
05.04.2015 15:54

Вземи млъкни ,че като мълчиш изглеждаш по-умен *wink*

chelsea_found
05.04.2015 15:48

аз като ви казвам че испанците са араби, роми и всякакви други мургави същества

wengerout
05.04.2015 15:43

Между другото това 'Х' не се произнася.Когато е в началото на думата,в испанския се чете направо от втората буква.Например се казва оля(hola-здравей),а не холя.
Гледам толкова много на Реал пишат хала,хала,че направо се чудя коя е тая хала,де*ба.*joking*

mostoles
05.04.2015 20:43

до някъде си прав...но само до някъде,това "H",не само в началото на думата не се пройзнася,а никога не се пройзнася,освен ако не е в словосъчетание с "ch",тогава се чете като "Ч".

methazoid
05.04.2015 15:42

А някой беше казал, че е залязваща медийна звезда.

RMRM7
05.04.2015 15:40

[@link https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/13791_1373080562732156_5589284832276278777_n.jpg?oh=ff0b5b574caa4ad03dee300f1dce926c&oe=55AF3598]

Garrincha
05.04.2015 15:39

*lol* ... Бааааа , к'о ма напрайха РМА и Криси Великолепни ... бааааа си играчите , чуек ...

Edin_Dzeko10
05.04.2015 15:37

Реал не са проявили никаква милост направо са ги прегазили.*lol**joking*

Ludogorets_1945
05.04.2015 15:35

Леле Реал направо са ги пребили от бой на Гранада.*lol**lol**lol*

GaLaxY94
05.04.2015 15:34

ХАЛА МАДРИД ! ХАЛА МАДРИД ! ХАЛА МАДРИД !
РОНАЛДО ! ! !

chelsea_found
05.04.2015 15:45

аа аз съм детето ...евала бате

chelsea_found
05.04.2015 15:43

цял ден чакам?*lol* за първи път пиша на фен на белия балет...и ми стана ясно колко сте ограничени

GaLaxY94
05.04.2015 15:41

Дете казах ти няма кво да те коментирам с твоя измислен отбор ходи си ги гледай там.. не ме занимавай..

LosBlancos7
05.04.2015 15:40

А ти цял ден чакаш да покажеш колко си комплексиран хейтър да обиждаш феновете и отбора на Реал.

chelsea_found
05.04.2015 15:36

Тоя па и тоя ...цял ден стои на рефреша за да напише ''хала мадрид'' ахахах детска му работа.Кефи му се на тоя роналдо все едно му е гадже и скрита фенка.Стегни се малко бе момче.Сигурно в живота и веждите си оформяш и лак си слагаш.