Бивш \"вълк\" заряза гадже-сексбомба и замина за Турция

15:24
Бивш \"вълк\" заряза гадже-сексбомба и замина за Турция
Бившият бранител на Рома Матео Ферари обяви, че окончателно е прекратил интимните си отношения със сексбомбата Аида Йеспика.

Футболистът разкри пред италианско списание, че нещата между двамата не са вървели на добре от много време и е трябвало да приключат мъката, като сложат край на всичко.

"Няма нужда да се обсъждат ненужни подробности. Просто всичко свърши и толкова. Никой от нас няма да започне да обвинява другия, а като големи хора ще продължим напред. Аз ще продължа да давам всичко, което мога за сина ни", обясни Ферари, който от този сезон ще защитава цветовете на турския Бешикташ.


"Трансферът ми в Турция няма нищо общо с раздялата ни. Аида дори ме подкрепи тогава, когато трябваше да реша дали да се съглася да заиграя за този клуб", допълни играчът.


"В момента детето ми е най-важното нещо за мен и това, което мога да обявя най-отговорно е, че и двамата ще направим така, че нашето момче да е щастливо", казва още Матео Ферари.

Както е известно, футболистът и изгората му на няколко пъти се разделяха и събираха,но този път, като че ли всичко изглежда окончателно.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
17.07.2009 17:28

Мацката заряза въпросното футболистче, заради мен

TigerJK
17.07.2009 15:46

значи вече е свободна ? ЕЛА ПРИ БАТЕ *joking*