Домусчиев: Свалям шапка на ЦСКА

22:27
Домусчиев: Свалям шапка на ЦСКА
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след победата на орлите с 4:0 над ЦСКА, че сваля шапка на гостите, тъй като по време на днешната среща са се опитали да играят футбол.

"Свалям шапка на ЦСКА и новите треньори. Днес играха футбол, а не правеха простотии. Нямаше грозни изпълнения. ЦСКА излезе на терена и игра футбол. Стана хубав мач. Трябва да има повече подобни срещи. Днес на трибуните имаше доста чужденци и всички бяха да мнение, че се е получил стойностен двубой. Особено през първото полувреме срещата бе доста динамична. Това е мое мнение, не знам дали вие ще се съгласите с мен", заяви Домусчиев.

"Битката за титлата продължава, нищо не е решено. Не съм в настроение, тъй като си имам терзания. Какво да кажа за Моци? Съдията също предупреждаваше играчи на ЦСКА, че ще им покаже картони за груби нарушения, но не го правеше. Не ме занимавайте с такива неща", добави босът на българския шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
05.04.2015 10:48

До коментар [@comment 1779163] от [@user Red_Till_Die]:

На българин - турчин викаш , че и мафиот. То човек в нашата държава ако е богат - следователно е мафиот , защото всички са идиоти като тебе и никой по легален начин не може да измисли как да печели пари.*cards*

gordon_shumway
05.04.2015 11:46

Само антибългарска личност може да действа по такъв начин, така че човека е прав. А като не си наясно как гелосания е изкарал парите и колко български семейства са пострадали и страдат заради него не се обаждай - коментарите на дървени философи и лизачи на гелосани задници не са от никакво значение!!!