Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен, загубен

23:20
Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. април
1 познат от 1 мач - 100% успеваемост

Залог на деня за 04.04.2015 г.     



До края на шампионата в Бундеслигата остават точно осем кръга заедно с днешния, а Байерн има комфортна преднина на първото място от цели десет пункта. Това значи, че пет победи в оставащите мачове ще коронясат баварците като шампиони. Точка в този мач няма да бъде неуспех за гостите, а това е един от малкото мачове до края на сезона, който може истински да зарадва феновете на жълто-черните. Няма съмнение, че техните любимци ще дадат най-доброто, на което са способни, за да спечелят или поне да не загубят този мач. Борусия има важен мач в турнира за Купата на Германия с Хофенхайм във вторник, но когато съперник е Байерн, място за подценяване и пестене на сили просто няма. Баварците в сряда в същия турнир ще гостуват на Байер Леверкузен и няма да е никак изненадващо, ако част от концентрацията им бъде насочена към двубоя с аспирините, защото грешка в него ще им коства една възможност по-малко за спечелване на евентуален трофей и то на домашна сцена. 

 Прогноза: 1Х, Коефициент: 1.73


Автор: Георги Сотиров


За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

orton95
04.04.2015 13:27

двойния шанс за Ливърпул, а дори и 2 ДНБ не са за изпускане нито пък лишени от логика.
Голово шоу в италианското дерби, а за германското се въздържам.

Сасуоло - 1
сампдория Х2
Севиля 1

Успех *beer*

ziLonG
04.04.2015 13:16

Мача си е троен , ако ще се избират дербита по-добре да се рискува на Арсенал или на ПСВ , но като цяло не е за игра според мен *smile*

Lyubomirov
04.04.2015 12:18

Ей това е да подцениш Байерн *lol*Нека не забравяме в каква форма бяха Борусия. Плюс това Байерн са вкарали 2 пъти повече голове и са допуснали 3 пъти по-малко от своя съперник.Според мен мача си е 2ка от всякъде.