Юношите до 17 г. победиха Македония с 4:1

18:26
Юношите до 17 г. победиха Македония с 4:1
Юношите до 17 години спечелиха убедително с 4:1 срещу Македония в една от последните си контроли преди започващото през май Европейско първенство. Двубоят се игра на стадион “Христо Ботев“ в Благоевград.
 
В 26-та минута след пас от дълбочина на Георги Русев, Тонислав Йорданов напредна и откри резултата в полза на нашия отбор. 4 минути по-късно след изпълнение на ъглов удар играч на Македония стреля с глава, топката рикошира в Атанас Ташолов и влезе в мрежата за 1:1. Реакцията на младите лъвчета не закъсня, като отново след корнер Асен Чандъров бе оставен непокрит и даде преднина на България. В 37-та минута Павел Головодов намери добре една отбита топка от наказателното поле на македонците и реализира за 3:1.
 
През втората част бяха направени множество смени, но интересните ситуации не изобилстваха. Крайното 4:1 оформи Росен Кръстев с глава след центриране на Светослав Ковачев.
 
Съставът на България:
 
12. Димитър Шейтанов (Даниел Наумов)
 
2. Димитър Савов (Даниел Иванов)
 
3. Атанас Ташолов (Петко Христов)
 
4. Радослав Димитров (Ивайло Климентов)
 
5. Кристиян Славов – капитан (Теодор Таушанов)
 
6. Георги Русев (Светослав Ковачев)
 
7. Алекс Боримиров (Ангел Лясков)
 
9. Тонислав Йорданов (Росен Кръстев)
 
10. Илиян Стефанов (Илия Джамов)
 
14. Асен Чандъров (Георги Чукалов)
 
17. Павел Головодов (Владислав Жиков) 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
03.04.2015 18:47

Браво на българите, че победили преименуваните българи под името македонци ... Нашите младежи наистина са много талантливи и жалко звучи, но дано се откъснат от родителите си в България, за да направят истинска съвременна кариера в чужбина, защото практиката с по- добри е ключът към успех. Да- той не е внезапен, но е перспективен и това го доказва историята, не аз ... Дано все пак и нашите треьори се сетят, че колкото по- често дават шанс на младите да играят важни мачове на крехка възраст, толкова по- скоро те ще станат обиграни професионални футболисти, които ще мачкат с ум и физика.