В Славия забраниха на играчите да говорят пред медиите

09:59
В Славия забраниха на играчите да говорят пред медиите
Старши-треньорът на Славия Иван Колев наложи медийно ембарго в отбора. Наставникът на„белите е забранил на играчите всякакви медийни изяви преди утрешното гостуване на Марек в Дупница, разкри "7 дни спорт".

Двубоят на "Бончук" е по-важен за домакините, които са на шест точки от спасителното 10 място в "А" група, което в момента се държи от Локомотив Пловдив с 20 точки.

На "Овча Купел" са сигурни, че Марек ще се хвърли на 100% за трите точки и наставникът Иван Колев не иска футболистите му да се разсейват преди двубоя. Специалистът е разучил добре новия състав на дупничани, които в последно време залагат на игра с един чист нападател в лицето на Рангел Абушев. Колев през седмицата е обърнал специално внимание на бранителите си да внимават за бързите набези на бившия играч на Локо Пловдив и ЦСКА. Защитниците на белите не са от най-бързите и в отбора ще трябва да внимават и за Димо Атанасов, който ще играе по левия фланг. Наставникът е поставил пред своите задачата Марек да бъде победен на всяка цена, за да запази Славия набраната инерция преди паузата в първенството. Белите удариха с 5:1 Хасково на Ямача и загубиха с 0:3 от Лудогорец в София, по изпуснаха доста шансове за изравняване.

Славия на практика не играе за нищо до края на първенството. Белите са с актив от 26 точки на 12 пред Марек. който е първият тим под чертата на изпадане с актив от 14. Тимът на Иван Колев е на 8 точки от 8-ия Черно море и на 9 от 7-ия Левски. Целта пред белите е да обиграят състава си и през следващата кампания в "А" група да гонят място в горната половина на таблицата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rasho79
03.04.2015 12:14

Правилно, играчите са за да играят, а не да се правят на „ЗВЕЗДИ“ пред медиите!