Йоканович реже Левски, клати лиценза с 31000 евро

11:06
Йоканович реже Левски, клати лиценза с 31000 евро
Сръбският треньор Славиша Иоканович е единственият, който продължава да тормози Левски за лиценза. Специалистът е отказал и последната оферта от "Герена" за разсрочване на дължимите му суми. Въпреки това, клубът е внесъл документ с предложение за разсрочено плащане в рамките на следващите три месеца на оставащите пари по неустойката му. Макар и той да не е подписан от настоящия наставник на Уотфорд, сините се надяват, че няма да има проблеми с лиценза.

"Целият казус е следният. Знаете, че Иоканович имаше да получава 50 000 евро от Левски. Платиха му веднъж 5000, а в последните часове преди лицензирането му преведоха още 14 143 евро. От "Герена" изчистиха всичко и към помощниците Александър Янкович и Дражен Болич, които имаха да получават съответно по 10 000 и 6 000 евро", разкри пред "Меридиан мач" адвокатът, защитаващ Йока у нас - Михаил Михайлов.

"Проблемът е, че в момента те продължават да дължат около 31 000 евро на Иоканович. Чистосърдечно признаха, че сега нямат възможност да дадат тази сума и предложиха ново тримесечно разсрочване, с което Славиша да взима по 10 000 на месец. Той на този етап категорично отказва, като в петък трябва да има повече яснота дали все пак ще направи пореден компромис", коментира още Михайлов.

Може ли този дълг да спъне синия лиценз? "Не съм в Лицензионната комисия, за да ви кажа, но доколкото знам с документа, който са дали, не става. Трябва да имат или удостоверение за разсрочване, или документ, че са платили. В Левски нямат нито едното, нито другото", завърши адвокат Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamkisa
02.04.2015 13:28

А дано от следващия сезон мъчното дерби да се премести във северозападната В-група. От все сърце им го желая и на двата животински отбора! Закривай и двата тумора на българския футбол!*beer*

manutd_forlife
03.04.2015 08:23

Заради тези два ''тумора'' вашия отбор още съществува, така че вместо да се правиш на интересен като останалите кретени, прояви благодарност.

Proud_Bulgarian
02.04.2015 22:43

Много ще страдате, зелени човечета

aleksataroo
02.04.2015 20:08

Ако има тумор в българското първенство това е Лудогорец.

nkrumov
02.04.2015 17:27

И колко човека ще останат да го гледат това първенство? Община Разград и Стара Загора ли? Смешно звучи, че Левски и ЦСКА са туморите на българския футбол. Вярно е, че и двата отбора са в много лошо състояние, но проявете малко уважение.

gordon_shumway
02.04.2015 12:04

Изгониха го като помияр, вече 1 година и половина не му дават парите, а сега искат да продължава да разсрочва...то бива наглост, ама чак пък толкова...Още октомври 2013 г. трябваше да му е платено, а тогава уж финансовото положение на сините беше повече от цветущо.

golemiq_geshan
02.04.2015 15:16

намерил кой да говори за гонене и не даване на пари ... Нали знаеш , че това са коронните номера на "вашия" клуб , което потвърдиха като политика дори "вашите" адвокати ... Но е странно като цяло , че точно Йоканович е спънката . Аз лично очаквах , че Мурсия ще им създаде повече проблеми , тъй като го оплюха сериозно след като го изгониха и това трябва да покаже на българските "управници" , че лошата дума на никой не носи полза , защото не знаеш кога и на кого можеш да "паднеш" , ако нямаше коментари по темата Мурсия толкова много , както и обиди и нападки , ако не да разсрочва наляво и надясно , поне щеше да бъде по - благосклонен , но тъй като "тия горе" са пълни идиоти и търсят само медийно внимание и одобрение и въобще не разсъждават за такива работи , което е жалко , особено при тежкото им състояние ... Лошата дума на никого не отваря врати , ако не вярвате може да попитате Стоичков !

Chelsea86
02.04.2015 13:01

Ти нас не ни гледай и съди, ами се притеснявай за твоето отбоче, че от ФИФА искат до 7ми април да платите 100 хил. евро на някакъв дето е играл само 37мин. за вас.