Ники Михайлов обмисля бойкот и отказване от националния

09:28
Ники Михайлов обмисля бойкот и отказване от националния
Вратарят Николай Михайлов обмислял да бойкотира следваща покана за мачове на националния отбор на България, тъй като са му дошли в повече критиките и негативното отношение към него около мачовете на България, пише "Меридиан мач".

Те не стихнаха и след престижното 2:2 с Италия в евроквалификациите на 28 март. Пред свои приятели в Мерсин Идманюрду, където играе, юношата на Левски е споделил, че се замисля дали да не отклони следващата покана на Ивайло Петев.

Михайлов е бил категоричен, че решението да играе той, е било на треньорския щаб и не е имало никакъв натиск отгоре. Коментарите пък, че е в националния единствено заради баща си - президентът на БФС Борислав Михайлов, също му идвали в повече. Той е наясно, че през този сезон няма достатъчно игрова практика, след като пази за клуба си само в двубоите за Купата заради проблем с квотата за чужденци в южната ни съседка. Михайлов получи и две травми в главата в месеца преди важния мач със скуадра адзура, но въпреки това Ивайло Петев заложи на него.

Срещу Италия Михайлов допусна две грешки, които е можело да бъдат избегнати. Още в четвъртата минута той не успя да избие топката при центриране и тя попадна на главата на Минев, който си отбеляза автогол. При попадението на Едер за 2:2 Ники също можеше да се намеси по-добре. На този фон, решението футболист №1 на България за 2014 г. Владислав Стоянов да остане на скамейката, предизвика вече напрежение и в тима.

Михайлов ще има възможност да се реабилитира в контролата с Турция, която баща му урежда за 8 юни - 4 дни преди евроквалификацията с Малта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
02.04.2015 19:15

Толкова слаб български вратар в националния отбор, както и на клубно ниво (за А група става дума) никога не сме имали! Така че спроед мен това че иска да се отказва от националния отбор не е заплаха а услуга! Благодарим за което! *beer*

RangerSS
02.04.2015 17:40

Предимството на Никито пред Володя Стоянов е, че не могат да му жупват тъпи голове от майната си. Владко, с цялото ми уважение, в национала много често пуска такива тъпанарски голове (срещу Армения и Азербейджан се сещам на прима виста). А Николайчо сам си прееба кариерата заради тая тъпотия с Верона - та докато не стане титуляр поне в Мерсин, или не отиде в по-сериозен отбор (шото втора турска дивизия е минимум на нивото на А група, ако не и по-зле), където пак да пази по-редовно от сега, не трябва да го викат в национала.

Napadatel_9
02.04.2015 17:34

Пак ще кажа, че на Михайлов му правят по-скоро лоша услуга като го викат за националния, за сметка на много по-класния Влади Стоянов, и много ясно, че той ще отнесе целите негативи.

sashaserg
02.04.2015 17:13

УРАААААААААА! От кога го чака това всеки един фен на Българския футбол! УРААААААААААААА!

eELBARCa
02.04.2015 16:59

като виждаш,че си некъдърен просто се махни и дай шанс на къдърните момчето,като Владо Стоянов и т н т

sheepwww
02.04.2015 16:33

Че той досега бойкотираше,като играе за националния отбор,да се маха няма да ми липсва*beer*

fred_duffy
02.04.2015 15:55

Кой бе, Перуката ли не го бута?
Че ако не беше татко му , малкия Плешивец щеше да играе в Банско или Верила.
Мултинекадърен вратар и нахалник.
"Щял да се откаже от националния" - ако ще от българско гражданство да се откаже,все тая.

RMRM7
02.04.2015 14:26

До коментар [@comment 1778238] от [@user medno]:

2 те точки ли са проблем,какво ще стане ако се класират на Европейско,сякаш нещо ще направят там,головете дойдоха заради защитниците, Италия мачкаха цяло второ полувреме, аз съм реалист , българският народ може само да мрази ,вие мразехте и Бербатов, и Благой Георгиев когато
беше в Славия вие го наричахте без отбор, но човека е най-добрият чужденец в руското първенство и легенда на Терек и Амкарпонеже Гаджев е с отбор и голям футболяга и не е чалгар,сега е същото и с Михайлов ще дойде ден ще го гледате отворена уста

sdw
02.04.2015 16:28

братле,осъзнаваш ли,че ти си единствения подръжник на тоя бастун и стига с тая Холандия.Всички сме го гледали и всички му знаем "таланта" и това какво може и какво не.Просто разликата между Владо Стоянов и Ники Михайлов е от небето до земята,спри да дрънкаш глупости. Вярно е,че всеки си има мнение,но наистина се огледай около теб да видиш какво казват другите 99% .

medno
02.04.2015 14:49

Бербатов е достатъчно умен и щом е взел решение да не играе си има стабилните причини за това. По настоящата тема : Не че съм готов, просто гледам много футбол и отстрани (след мача) е много лесно да соча грешките на тренера. Явна такава преди самия мач беше вратарския пост обаче. Неможе да се сложи вратар, който не е играл, когато имаш вариант като Владо Стоянов. Човека игра много добре в почти всички мачове на Лудогорец и в първенството и в Европа... Дори немога да го виня тренера, защото той ясно показа чрез уклончивия си отговор, че не разбирал от вратари и специален треньор на вратарите бил взел решението за Михайлов- достатъчно ясно показва, че това няма да се повтори и не му е било по вкуса.... Така е и в медиите и навсякъде. Може ли да публикуваш компрометираща статия за шефа си !? Много ясно, че няма как да стане, защото на следващия ден ще бъдеш уволнен ... Корупцията е толкова стабилна, че изобщо думата демокрация е до там доколкото тук можем да си пишем собственото мнение, за разлика от преди 20 години ...

RMRM7
02.04.2015 14:42

Ами ти си готов за треньор на националния отбор братле, сигурно има корупция и не са те назначили, как да не говоря така за народа като сам видях как 40 хиляди освиркваха Бербатов, и псуваха Благой Георгиев всеки път когато докосне топката, като овцете един като почне да освирква и всички почват,преди мача с Италия колко хора писаха че подкрепят Италия само защото Михайлов щял да играе, ами такава публика изобщо не заслужава по телевизията да гледа националния си отбор

medno
02.04.2015 14:36

Стига си слагал общ знаменател на народа все едно си месия !!! Всеки отговаря за себе си и с това са наясно хората, които имат собствено мнение. За Бербатов нищо лошо немога да кажа и не съм и казвал никога.... Мнението ни много се разминава за защитата като се има предвид, че първия гол беше вратарска грешка (автогола трябва да е на сметката на Михайлов, защото той бе длъжен да играе с топката, та дори можеше и да я хване). Второто време Италия доминираше, но не стигаше до голови ситуации и накрая БРАЗИЛЕЦА Едер вкара от 25метра... това, че го оставиха да стреля не беше грешка на защитата, а на тренера, който вкара Божинов с мисълта, че ще държи играта напред като Бербатов, а всъщност му трябваше свеж полу- защиттник, който да не оставя именно такива изтрели да бъдат отправяни към безперспективния ни вратар.

medno
02.04.2015 13:57

Дано и баща му вземе пример и се махне, но за жалост това няма да стане и няма да спре да урежда мачове и да трупа имане.

vencirumenov
02.04.2015 13:45

като нескопосан волейболист играе на тая врата

vencirumenov
02.04.2015 13:42

да ходи у курец, тоя миризлив чалгар перукан, ако може и баща си да вземе у курецово с него ще е най-добре. И божинката да ги последва.... Смърдялници шибани *devil*

4ef0
02.04.2015 13:34

Бойкот ? Аз не мисля, че ще има фен, който да не се зарадва на тази новина. Прав му път и дано час по-скоро се махме !!!

arsenal4yy
02.04.2015 13:17

Ще сме му благодарни и за резерва не става !

luiz_lfc
02.04.2015 12:56

За Михайлов разбирам ама Божинов кво толкова ви е направил не знам видяхме го в Левски че дори извън форма е по-добър от всичките нападатели в България така че ако играе редовно за отбора си спокойно може да е титуляр за нас.

FcB189928
02.04.2015 14:48

Чак пък най-добрия чужденец пазил там...ама спор няма ,че играеше много..и в ШЛ направи страхотни мачове с Тотнъм и Интер..и в ЛЕ всяка година си бяха,но той реши да отиде във Верона..е ей ти са Верона..Мерсин..после ще си дойде при нас да си връща кариерата и накрая ще пази някъде в Пекин Гуан или Кашива Рейсол и тва е !

medno
02.04.2015 14:40

Какво да ходя в Холандия сигурно с продавачите от кофи-шоповете са си говорели на малко име. След мача дава интервю дармадан напушен като свиня. Какво като ми го хвалят в Холандия. Може и на мен да ми хареса ако го гледам, но това не беше тази година и си личи. Не съм безпричинно зле настроенб към Михайлови ... Имам си обосновка и си отстоявам мнението и ако си мислиш, че си много позитивен като натякваш колко българите мразели сънародниците си, които в чужбина са звезди- не си !!! Дори си противоречиш по този начин.

RMRM7
02.04.2015 14:28

ами отиди в Холандия и попитай кой е най-добрият вратар чужденец който някога са виждали в Холандия и те ще ти кажат, вие колкото мразите тези футболисти знайте,че в чужбина всички ги знаят и уважават

sdw
02.04.2015 14:25

Там е работата,че не виждам нещо таланта в него ...

RMRM7
02.04.2015 13:55

Той е само на 26, за вратар е доста млад, има поне 10 години футбол пред него, някой ден ако си възвърне формата ще гледате пак с отворена уста

rad011
02.04.2015 13:31

Преди наистина беше страхотен вратар,ама чалгата и к*вите го провалиха и сега е дупка.

RMRM7
02.04.2015 12:59

Българският народ може само да мрази,затова не затова живее така в заблуда,хора които се опитват на направят нещо в живота ги мразят в България,не говоря само за футболисти, Михайлов сигурно благодарение на баща си е станал най-добър вратар на Холандия, нали няма талант ?

asdsasds
02.04.2015 12:39

Видяхте ли края на новината...

"Михайлов ще има възможност да се реабилитира в контролата с Турция, която баща му урежда за 8 юни - 4 дни преди евроквалификацията с Малта."

Баща му уредил мач с жалката надеждица да го пускат в скапаното турско първенство ама късно е либе късно ...

greenhool
02.04.2015 12:12

Ники Михайлов прави комплимент на жена- ''Ти си,като топка насочена в очертанията на пазена от мен врата...просто неотразима!''

greenhool
02.04.2015 11:20

Да приемам,че е обмисля да ''избяга от вкъщи'' ? *joking*

SuperSizee
02.04.2015 11:17

Както някой по - надолу засегнаха, бойкот е да си топ играч и да не искаш да играеш по-причини различни от това да те бутат на силно да играеш. Бойкот е проявата на Матей Казийски за това келеме няма кой да реве.

spurs122
02.04.2015 11:14

ей това Българското няма как да се махне,само се чака някой да сбърка и 6 милиона се изреждат да му го кажат. посочете ми един вратар световен дето не е направил грешка и не е взел точки на своя отбор.да за 1 гол има вина,но за втория ше ме извинявате оставиха го да се разхожда да си погледне да си я насочи,но веднага пак той виновен.по надоло провалил левски в шампионската лига прочетох ми върни пък какви положение извади че левски да стигнат на чтвърт финал за уефа.и да не е най добрия вратар на света ма в момента в България няма алтернатива.и какво е виновен михайлов старши че Бългаските отбори купуват чужденци на килограм и затриват таланта на школата си?политиката на клубовете е такава затова и футбола ни е такъв. че в левски освен Бардон първите 2 години кой чужденец заслужава да носи синята фанелка? та в левски тренират много талантливи деца и какво става с тях? стигат старша възраст и после по изгодно на клуба е да взима чужденци и некви мениджъри да зимат проценти *smile*.и какво става всъщност,само се чака някой да се издъни и всички го сочат с пръст,ми миналия мач беше попето тоя михайлов другия ше е друг и всички ше го сочат с пръст че той е виновен за футбола в България.е ако футбола на една страна,която има таланти се опира на грешките на 1 футболист било то и вратар,горко и *smile*

spurs122
15.06.2015 16:33

а относно играч на годината тука е нормално да се избира от шампиона,в други първенства не е така,и като погледнеш колко българи играят там,не са много алтернативите или и на националния стадион да кръстят трибуна на Моци *smile*

spurs122
15.06.2015 16:26

да да и един мармот увива шоколада в станиол *smile* по принцип е прието че може да критикуваш нещо когато го разбираш или в случая го играеш по добре *smile* и етиката изисква да уважаваш всеки който се труди но това е в белите държави *smile* тука е България и е модерно да се плюе. когато някой не плюе той не е харесван не е със стадото ...черната овца е *smile* но пък черните овци не се водят от овчари останалите са под гегата. попитах за алтернатива на Михайлов и беше даден Стоянов след това дадох факти които според мен не е алтернатива и какво се случи? ниско грамотни хора с беден речник се опитват да обидят ...жалка работа *smile* прочетох някъде да не се слага българският народ под един знаменател смешно когато по големия % са такива такъв е и знаменатела,не може 90% да са изтакани от злоба завист и лицемерие и да очакваш знаменатела да е друг.всеки си има разбиране за футбол и всеки има право да го защитава,но разликата във феновете и техните изказвания е крайността*smile* кои бяхте вие, или кой беше ти, че да си позволявате да давате крайни коментари?да съдите било тоз или онзи нима се чуствате като господ *smile* бих искал да вярвам в доброто но като ви чета ануса ви е под носа *smile*

FC_Levski
02.04.2015 15:17

не го мразим заради грешките всеки ги прави, просто хората не го харесват защото татко му го бута постояно, не съм виждал в друга държава играч на годината да стои на скамейката а на негово място да пускат човек който и той самия непомни кога му беше последния игран мач.

pesholudiq
02.04.2015 15:05

ти да не си от семейството с перуките ве смешник. Остави този мач, наградата за играч на годината да не би да е от един мач? А михайлов точни нищо няма да спаси, щото у него да му я биеш, ще му мине между краката.. най-некадърния "футболист" (със хиляди кавички) е тоя .. Както каза някой след тебе и във В група да пази пак ще е резерва, по-добре да варди някой 16 годишен от академията, по-добре ще пази от това жалко подобие на футболист

spurs122
02.04.2015 12:15

много поздрави на фича,ако е още в бяла *smile* а жорко ковачев и хлебаря пасти да ядът им кажи *smile*

spurs122
02.04.2015 12:08

[@link https://www.youtube.com/watch?v=dUTXaDpaXnQ] на тоя рефлекс само матрак му липсва *smile* [@link https://www.youtube.com/watch?v=p12a6iXvugc] а тука 2 гол ше падне гредата да го убие :0 а 4-я Михаълов щеше да го спаси *wink*

braberikos
02.04.2015 11:35

"и да не е най добрия вратар на света ма в момента в България няма алтернатива" Точно за вратарския пост има алтернатива! Най-добрият играч на България , вратар , който е сигурен и има много добър рефлекс . Владо Стоянов беше най - добрият вратар в групите на ШЛ и на ЛЕ миналата година . Николай Михайлов - пълна трагедия . Не съм му гледал мачовете последно време по обясними причини , но съдейки от мача с Италия съм сигурен , че и във В група да го вземат в някой отбор пак няма да играе редовно . Много неуверен при центриранията , никаква координация и при двата гола ако беше Стоянов щеше да ги хване .

fhh
02.04.2015 11:06

2-та гола бяха негови да се маха на тате момчето

gen4
02.04.2015 10:58

Най-после да направи нещо умно. Това е първата му кадърна вратарска .

sabaka
02.04.2015 10:53

Маминият никога не е бил и няма да бъде топ вратар,добре че е дедо и тате михайлови !никинцето провали Левски в Шампионсща лига провали и Национала!

Geo100
02.04.2015 10:52

Нали това не е първоаприлска шега, излязла с леко закъснение?

Arsenal966
02.04.2015 11:41

Да се надяваме !

ebasin
02.04.2015 10:46

Михайлов напрова се откажи от футбола така всички ще спечелим

madmaxxxx
02.04.2015 10:43

Тия до кога ще ни имат за овце, бе? Много ясно, че и милион " бръмбари" да го подслушват, няма да има преки доказателства за това, че има натиск.... На мен преди години като ми идваше шефският син да му правя кафе, НИКОЙ не ми е звънял да ми каже, че кафето му е без пари... Аз просто го знаех, че на шефския син пари за кафе не се взимат...
Какво ни замиват очите, че нямало доказателства и че никой не упражнявал натиск.... Да, никой не му е звънял, нали това е целта - да не се налага да му звънят.....

Перуци младши само плаши сега.... Той от бащината цица няма да бойкотира.... той само в националния играе като цяло.... Иначе само дължинки и коремни преси.... Ама ако се махнеш от националния завинаги ще съм най-щастливия човек на земята! Вземи и Гаджев с теб, двамата сте бич божий за българският футбол!!!

Tearstained
02.04.2015 10:37

Що ли си мисля, че никой няма да плаче за него *lol*

medno
02.04.2015 10:04

Много добра новина, че и на 2- ри Април ...
Няма лъжа, няма измама !!! *party*

Ginekologa
02.04.2015 10:03

аааа дано *lol*

roden
02.04.2015 12:23

Бате, ако това е истина, че почерпим. Сега, че нашите немах въздух 2-рото полувреме, всеки знае къде е причината *lol*, ама елементарно пласиране в наказателното си поле да нямаш, като си такава звИзда .... Ха, стой си там у Турция. Мерси.

FC_Levski
02.04.2015 10:00

най доброто решение което е правил, даже да не бойкотира а направо да св отказва от националния никой няма да се сърди

Pechenqgata
02.04.2015 09:48

Най сетне една мъжка постъпка от тоя бащин перукан, явно е проумял че самия той не е достоен за поста, а и не го искат.

sdw
02.04.2015 09:45

Бойкот не е ли един вид,че някой ще иска да го спира,когато тръгва да се отказва *lol* *lol* *lol* Ами никой не го спира,да се маха *lol*

jack.herrer.336
02.04.2015 09:44

изчезвайте перуки гнусни!!!!!!!! да не застанал на вратата вече!!!!!

Chelsea86
02.04.2015 10:18

Да бе, никой не го спирал. Те (баща му и БФС) какви ли сметки не правиха, даже послушен треньор сложиха само за да върнат баджанаците в националния и да им съживят изгубените заради чалгата кариери. Ама то вече и двамата не стават за нищо. *cool*

night_wolf1984
02.04.2015 09:35

А дано повече не го видим в национала...и Божинов също *smile*