Валенсия: Не ме сравнявайте с Роналдо

11:02
Валенсия: Не ме сравнявайте с Роналдо
Новото попълнение на английския шампион Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия заяви, че не иска да бъде сравняван с Кристиано Роналдо, въпреки че играе на същата позиция като португалската звезда, който бе продаден на Реал Мадрид.

Еквадорският национал, който бе привлечен от Уигън за 17 милиона паунда, заяви:

"Аз не правя сравнения между себе си и Кристиано! Ясно е за всички, че той се справяше много добре тук, но когато аз преговарях с Манчестър Юнайтед, никой от клуба дори не намекна пред мен, че аз идвам в Юнайтед като негов заместник. Просто искам да си свърша работата както трябва и да помогна на отбора. Това е основната ми цел, защото най-вече искам да печеля трофеи. Тук ми харесва! Обичам живота в Англия и футбола в страната. Когато бях дете винаги си мечтаех да играя в такова първенство. Радвам се, че сега имам този шанс и не се оплаквам от досегашната си кариера в Англия."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Castello
19.07.2009 10:26

Преди много време и Кристияно дойде за да замести Дейвид Бекъм, и с течение на времето се превърна в това което е днес .. никой не става звезда от раз , за това стискам палци на Валенсия един ден да се говори за него като за добър заместник на CR9 *wink*

me4a123
18.07.2009 22:34

Роналдо има един неповторим финт, като започне да прави тези ножици върху топката направо ме убива *lol*

drusalin
18.07.2009 19:44

zhivkot къде сравняваш тоя Валенсия с Роналдо ? Дори нищо не е показал нито е известен или добър НИЩО ... поредния еквадорец който се представя в слаб отбор добре, хайде да го видим как ще играе в Юнайтед и тогава да говорим ? Веднага почнахте да го сравнявате с Роналдо къде е той къде е Валенсия дели ги поне 2-3 класи !!! RagnaroK ти пък мноогоо се връзваш и как може да говориш така за толкова голяма група хора . Личи си че си поредното тъпо лапе ... ПАК ГО КАЗВАМ С ОСНОВАНИЕ !

RagnaroK
18.07.2009 00:57

FLY_I ти си един тъп и ограничен фен на К. Роналдо такива като теб са милиони по целия свят не се притеснявай не си единствен *joking* Човека под теб го е казал много добре и всичко е точно !!!

FLY_I
17.07.2009 16:46

ти под мен просто си тъп,неискам да ти обяснявам защо,тъп си като гумена играчка,

zhivkot
17.07.2009 15:44

Разликата между футболистите е съществена - да и двамата са бързи и силни физически, и двамата играят като крила, и двамата имат страхотен завършващ удар и добър удар от дистанция, но приликите спират до тук. Валенсия е далеч по-комбинативен играч, връща се и да помага от време на време, има по-добро центриране (Ако някой ми каже, че Роналдо центрира добре ще му се изсмея) и на първо място играе за отбора. Роналдо е по-егоистичен играч, прави некоординирани финтове с цел демонстративност и почти никога не се връша в задни позици...С идването на Валенсия и тактиката на Юнайтед ще се промени, а Бербатов най-вероятно ще играе като централен Нападател с Рууни/Оуен до него. Вярвам, че Валенсия ще се справи отлично на Олд Трафорд.

drusalin
17.07.2009 14:23

TigerJK че Роналдо беше дори по скромен от тоя преди кът го купиха Юнайтед *joking* . Сега е най - скъпия футболист на света, заслужено. Толкова много и направи за Манчестър . Не трябва ли да има самочувствието на звезда ? И да иска най - доброто ? Разбира се ... все пак не всеки футболист може да се похва ли с " Аз спечелих всичко в Манчестър Юнайтед , търся нови предизвикателства ! " Разбира се че Роналдо се промени в Юнайтед . А и там той стана звезда , дадаха му шанс за който мечтае от дете ! Неможе да кажеш аз създадах този футболист или нещо подобно при тези обстоятелства и да искаш да остане в клуба като е постигнал всичко .

villitu
17.07.2009 13:05

Дано бъде от полза на Юнайтед,както беше Роналдо *wink*

TigerJK
17.07.2009 12:57

може да е по-слаб ама е и по-скромен *wink*

dan_68
17.07.2009 11:04

А така ! Ти не си К.Роналдо ! Ти си себе си !