Недооценен в Челси се оказа мишена на Сити и Байерн

18:01
Недооценен в Челси се оказа мишена на Сити и Байерн
Полузащитникът на Волфсбург Кевин де Бройне може да поеме обратно към Острова.
 
23-годишният белгийски национал, който не успя да се наложи в Челси след трансфера си от Генк, може да получи втори шанс, за да впечатли мениджъра на сините Жозе Моуриньо. И докато появилите се информации за завръщането му в Лондон са по-скоро слух, много повече на истината отговарят тези за интерес на Манчестър Сити и Байерн Мюнхен към него.  
 
Според "talkSPORT", гражданите обмисляли да се конкурират с баварците за подписа на Де Бройне през това лято и дори вече били готови да отправят официална оферта за правата му.
 
Припомняме Ви, че Де Бройне премина в редиците на Волфсбург в началото на 2014-а година срещу 18 млн. паунда. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nedjo.nedjatin.7
01.04.2015 13:03

Не знам как изтрвахме такв футболист.Моу трябва да си тргва.Не става нищо от него плна дупка!!

kapitana123
01.04.2015 01:00

Както шефовете на Обединение (Манчестърово) се псуват за Погба, така и ние изритахме като неблагонадежден един страхотен футболист *sad*

I_LOV3_CHELSEA
31.03.2015 20:08

Кевин 100 пъти каза, че НЯМА ДА НАПУСКА ВОЛСБУРГ поне тази година ! И пак има статии върху това...

tishowinner2
31.03.2015 18:45

Байерн са класни и ме кефят но как да му се не види така и не се наситиха на футболисти, вярно че 1 отбор не е лошо да надгражда , но къде по дяволите ще играе КДБ при това нападение в Мюнхен - Рибери Гьотзе Робен Левандовски и зад тях Алонсо и Бастиан. В Сити централни халфове си имат , имат си и уникален световно класен плеймейкър Силва за какво им е КДБ ? По скоро Сити трябва да извадят една солидна сума за някое крило, че Насри нещо западна а само с Навас не може. КДБ иначе ще е добре да напусне вълците за някой гранд например Атлетико Мадрид може да прогресира още повече или ще се радвам да го видя в Ливърпул.

Arsenal966
31.03.2015 19:06

Ами ако човек погледне малко по-внимателно как е положението в Байерн....ще видиш,че всъщност трансфер на КДБ не би бил нелогичен.В атака си имат Левандовски,може да сложим и Мюлер там......ок,какво го бърка това КДБ ? Той централен нападател ли е ? По едното крило е Робен,най-важният играч на Байерн,но не може той само да дърпа отбора напред,реално качествена резерва на Робен,истинско дясно крило....няма.Мюлер играе отдясно,просто защото Лева е отпред,а Мюлер е доста важен играч,затова не играе в средата,а отдясно.На позицията на атакуващия халф,Байерн разполагат с Мюлер и Гьотце,като и 2мата не играят само на тази позиция.По лявото крило е Рибери....отново,няма реална негова резерва,истинско ляво крило,а Рибери вече почва да издиша,на 31 е....следващия сезон в Байерн сигурно ще му е последният.Бих се радвал ако контузиите спрат да го мъчат и следващия сезон покаже поне малка част от формата,поради която замалко да спечели ЗТ....но едва ли.КДБ е ясно,че не е крило,той е като Гьотце....просто Гьотце не показва всичко на което е способен.Отзад...при опорните халфове,въпреки че КДБ не играе там,Байерн разполагат със Швайни и Алонсо...и 2мата на годинки.Тиаго Алкантара е чуплив,а Мартинес играе при Гуардиола,по-често като централен защитник,отколкото дефанзивен халф.Както и да е......Де Брюин не играе на тази позиция.Трансфер в Байерн,изобщо не би бил нелогичен ако помисли човек малко.Байерн лятото няма да бързат да го купят.....може и да го вземат,може и да не го вземат.....но ако зимата е все още във Волсбург,Гьотце продължава да е нестабилен,а Рибери пак го мъчат контузиите......Байерн определено ще имат нужда от такъв тип играч !

ApricotGarden
31.03.2015 18:40

Още не е завършил пълен сезон с Волфсбург и започнахте да го пращате наляво и надясно.