Зампарини: Дибала ще напусне Палермо

20:18
Зампарини: Дибала ще напусне Палермо
Президентът на Палермо Маурисио Зампарини разкри, че звездата на тима Пауло Дубала ще бъде продаден след края на сезона.

"Ясно е, че Пауло си тръгва", отсече Зампарини.

"Всъщност, ние вече сме в процес на търсене на нов голаджия, тъй като за момента разполагаме само с Андреа Белоти на този пост. През следващия сезон ще бъдем без Дубала и Васкез, така че е нужно да привлечем класни нови футболисти", допълни босът на сицилианците.

Медиите в Италия твърдят, че Ювентус, Арсенал и Ливърпул се интересуват от Дубала и са готови да отправят оферти за него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
30.03.2015 22:20

Интересно ми е къде ще отиде това момче.Ясно е че много отбори искат да го имат,но явно който предложи най-много той ще го има.Президента на Палермо не вярвам да се съобрази толкова с искането на играча.А и като гледам и Васкез също ще напуска,незнам на колко пари се оценява той и ако някой го гледа често може ли да ми каже има ли качествата да играе в голям отбор.Питам понеже ми е интересен що за играч е*smile*

WazzaRooney10
31.03.2015 18:46

Със сигурност Васкес е добър футболист, но до колкото съм го гледал, съм останал с впечатлението, че не е за клуб борещ се за титлата. Той е доста креативен, пъргав, притежава и добра техника, но някакси не е достатъчно класен за топ клуб. Всъщност би бил перфектен за отбор борещ се за място в ЛЕ. И все пак може да е полезен на някой топ клуб, но като резерва, за да освежава играта. *smile*))

Arsenal966
30.03.2015 21:02

Това е ясно...Зампарини от доста време си го хвали и говори как момчето струва минимум 40 милиона евро и не биха го продали за по-малко.Лятото Палермо ще си приберат добри пари за това момче.