Фенербахче изкушава Ван Перси

19:43
Фенербахче изкушава Ван Перси
Голаджията на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси е получил предложение от Фенербахче да премине при тях през лятото.

31-годишният нападател в момента лекува контузия, ала изглежда ще има все по-периферна роля в плановете на Луис ван Гаал. Определено до момента двамата сънродници не получават това, на което се надяваха в общото си сътрудничество, затова не би било изключено Ван Перси да пробва да си уреди последен солиден договор в кариерата.

В полза на Фенербахче работи присъствието на Дирк Кайт, който още преди три лета смени Ливърпул с турския гранд. Освен него в шампионата на южната ни съседка се изявяват друг холандец и национал – Уесли Снайдер от Галатасарай.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

killerkala
31.03.2015 11:47

нека му щом се махна от нас тръгна надолу остаря изпозвахме го в най силния му прериод сега вече се тая къде ще играе но мисля че ще бъде титуляр за Европейското догодина има още 1 силен сезон да направи и няма как да го продадът това лято това е 100% спекулация без реални неща е нея няма кой да го пусне поне още 1 сезон.

Vetrigo177
30.03.2015 15:54

Аз съм колкото за оставането му още един сезон,толкова и против.Така че каквото стане *smile*

Amateur2014
30.03.2015 13:40

Сега му е времето да го продадем. Това лято. Не съм много сигурен, че има още един сезон. Имам предвид, теоретично има, но като му гледам формата в последните два сезона го отписвам. Само излишни средства за заплата, както и заемане на мястото на някой по-подходящ заместник, а защо не и на Уилсън? Ще видим какво ще правим и с Чичарито като се върне от наема си в Реал - също би бил добра опция. С гъз, с глава, с шкембак, но вкарва - факт е. А и не се знае как ще се представи при Ван Гаал. Йънг си е направо прероден при него *smile* Така че за догодина ако сме с Уилсън, Рууни и Чичарито нападатели мисля, че ще е достатъчно.

Tearstained
30.03.2015 00:16

Да, със сигурност ще има още един силен сезон пред себе си... Но ако Юнайтед не го продадат това лято - просто ще загубят пари, които могат да инвестират за негов заместник. *smile*

hallelujah
29.03.2015 21:02

Перси има какво да даде на Юнайтед и висшата лига

sensea
29.03.2015 20:02

Как пък не ....и да ниже голове на Михайлов*joking**joking**joking*