Руският футболен съюз подаде протест в УЕФА (видео)

18:49
Руският футболен съюз подаде протест в УЕФА (видео)
Руският футболен съюз подаде протест в УЕФА за решението на съдията за възобновяване на квалификационния мач за Евро 2016 между Черна гора и Русия, игран снощи в Подгорица и прекратен в 67-та минута.

В снощния мач вратарят на руския отбор Игор Акинфеев беше уцелен със сигнална ракета, хвърлена от трибуните, още в първата минута и изнесен на носилка. След това той беше откаран в болница за прегледи, но се завърна с отбора в Москва. Заради този инцидент срещата беше прекъсната за 34 минути, но след това беше взето решение да се доиграе.

В 67-та минута руския футболист Дмитрий Комбаров беше уцелен от хвърлена запалка от привържениците на домакините. Последва масов бой между играчите и съдията Дениз Айтекин от Германия първо прекъсна мача, а след това все решение той да бъде прекратен.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
28.03.2015 18:55

Как така протест се подава !? Това да не е молба ... Напишете го както трябва това си е възражение, протеста си е масова демонстрация. Иначе всичко случило се е грозно и дори нзаслужава внимание, освен доколкото да се предотврати за в бъдеще.

golemiq_geshan
28.03.2015 19:51

Първо наистина си е възражение , защото това вече е решено , да се доиграе мача , докато второто няма как да се въведе на балканите този метод със снимката , защото при нас е масово явление и всеки мач трябва да опандизват по 50 човека поне за най - различни провинения , а и то на повечето стадиони електронни табла почти няма , камоли такава скъпа технология , която да може да улавя всичко и да може да се разследва всичко по дадените ситуации , тва в нашите западнали държави няма как да се случи

PRI_A_TEL
28.03.2015 19:31

Ами представи си цяла Русия на протест пред централата...? Впрочем възражение можеш да пишеш, когато имаш срещу какво да възразяваш, обикновенно това е нещо, което вече от някого е било решено. Според мен трябва да се въведат същите правила по стадионите в международните мачове, както в Англия, хвърляш, снимат те, после лежиш...