Карлос Тевес: Отказах на Челси, Ливърпул и Реал Мадрид

08:34
Карлос Тевес: Отказах на Челси, Ливърпул и Реал Мадрид
Аржентинският нападател Карлос Тевес съобщи, че е отхвърлил оферти на Челси Ливърпул и Реал Мадрид, преди да подпише с Манчестър Сити.

Голмайсторът изкара два сезона на "Олд Трафорд", но в крайна сметка напусна Манчестър Юнайтед, след като клуба не успя да се споразумее с мениджъра му. След като се махна, Тевес изсипа куп гневни реплики по адрес на Сър Алекс Фъргюсън и се закани, че ще му го върне, като вкара на "червените дяволи" и след това изрази бурно радостта си пред шотландския мениджър.

"От Реал имаше оферта, но не се стигна до споразумение. Имахме разговори за сделки и трансфери, но накрая остана само вариантът Сити. Те показаха, че силно се интересуват от мен и имат намерението да израстват като клуб и да привличат големи играчи. Тъжен съм, че напускам Юнайтед, но съм въодушевен от преминаването си в Сити. Мисля за бъдещето и ще израствам заедно с този клуб", каза Тевес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

efedrin
21.07.2009 10:20

говориме за мега-глупака, адски селски комплексар - "щял да изрази бурно радостта си, ако вкара" - той ако вкара аз ще го залея с една бурна пикня *thumb_down*

okocha
18.07.2009 22:32

TigerJK , незнам само кой говори за Барса ...

TigerJK
17.07.2009 09:49

колкото и да е борбен и да тича само се замислете - Барса този сезон търси КЛАСЕН нападател, защото се вижда, че ето'о няма как да остане в отбора заради завишените си финансови претенции. Тевез струва само 25 милиона и медиите го изкарват едва ли не най-добрия играч в Англия.. като е толкова добър защо Барса даже не са и опитали да го вземат, а предлагат по 40-50 милиона за Вия и Ибра.. щото Тевез е слаб нападател *joking* в сравнение с наистина класните в Европа.

formal
17.07.2009 08:35

и по хубу че реал не го зеха че за нищо не ставаш *wink*