Заваляха смъртни заплахи за Антонио Конте

18:17
Заваляха смъртни заплахи за Антонио Конте
Селекционерът на Италия Антонио Конте е получил смъртни заплахи, отправени заради контузията на един от футболистите му Клаудио Маркизио. Полузащитникът на Ювентус не отпътува за България, тъй като получи травма в областта на коляното на тренировка на националния отбор. Именно неговата контузия бе и тема №1 на пресконференцията на скуадра адзура в София снощи.

Специалистът бе разкъсан от италианските медии, че не за първи път играч на Ювентус се контузва по време на негова тренировка, а в последствие е получил и смъртни заплахи в социалните мрежи. Това разкри президентът на италианската федерация Карло Тавекио заяви пред "Radio Rai".

"Конте е изключително ядосан от факта, че му приписват отговорност, каквато не би трябвало да носи в случая. След вчерашния спор той дори е получил смъртни заплахи. Конте е национален селекционер и трябва да го защитим, защото е най-доброто, с което разполагаме. Никога не съм виждал да нападат треньор по този начин", заяви Тавекио.

В местните медии дори не изключват вероятността Антонио Конте да напусне поста си след евроквалификацията с България тази вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
28.03.2015 19:39

Големи малоумници... Заслужават сега Конте да ги остави след мача с нас да видиме кой ше им води отбора...Тъпи жабари.

medno
28.03.2015 18:26

Внимание за някакви психопатски фенове, които явно не разбират, че човека няма нищо общо с контузията на Маркизио. Да не ги е карал да бягат 100 км. спринт, че да е виновен ...