Благи вести за феновете на Гонките

14:10
Благи вести за феновете на Гонките

Благи вести получиха участниците в Гонките на Еврофутбол в цялата страна на връх Благовещение – 25.03.2015 г.

Денят донесе на участник от Пазарджик 5 202,50 лева – това е седмата по големина печалба от надбягвания с хрътки, регистрирана от българския букмейкър. Щастливецът пусна 20 лева в пункта на ул. "Никола Фурнаджиев" №1. Залогът му бе за 1-3 място за първото надбягване в Ситингборн. За първата позиция той избра да финишира Farely Champ, а за второ и трето място посочи комбинация от две кучета – Impudent Barney и Mo’s Bullet.

Благовещение донесе още седем четирицифрени печалби на почитателите на надбягванията с хрътки. 1 200 лева станаха притежание на русенец, който заложи в пункта в кв. "Възраждане", ул. "Плиска" №94 за победител в 10-о надбягване в Сандърланд.

Най-печеливша за участниците се оказа третата виртуална Гонка Арчуей, след като тя осигури пет суми от по 1 055,45 лева на жители на Монтана, Разград, Пловдив, Сандански и Благоевград. Всички те са играли за Трио с 1 лев залог.

Ямболия пък спечели 1 050 лева, след като избра да играе с две кучета за Победител в 6-о надбягване в Хоув в пункта на ул. "Граф Игнатиев" №248 в града.

Русе отново е градът на Гонките, след като във вторник двама участници грабнаха големи печалби. Първият взе общо 3 600 лева за Победител в 4-то надбягване в Шефилд, а вторият добави 1 800 лева със същия залог.

Също във вторник 2 055 лева отидоха при столичанин, избрал пункта в ж.к. "Фондови жилища", бл. 217. Той игра Трио за шестата Гонка в Кинсли.

Сумата в Джакпот Екстра 10 е над 2 800 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари