Суперагентът на Роналдо мениджър и на Ники Михайлов

11:43
Суперагентът на Роналдо мениджър и на Ники Михайлов
Суперагентът Жорже Мендеш, който обгрижва интересите на носителя на "Златната топка" Кристиано Роналдо, влезе в мениджърския отбор на българския национал Николай Михайлов.

"Работя с Лъчо Танев, а отделно осъществих и контакт с най-големия мениджър в света - Жорже Мендеш. Той прояви интерес да се грижи за моите дела заедно с Лъчо, който пък е човекът, помогнал ми най-много за кариерата ми досега. Много съм признателен на Лъчо Танев, специални благодарности на него и целия му екип. В бъдеще заедно ще търсим най-доброто", призна Ники Михайлов пред "24 часа".

49-годишният португалец Жорже Мендеш е най-голямата акула на мениджърския пазар във футбола. Той и агенцията му "Гестифуд" определят правилата на играта на най-високо ниво. Освен Кристиано Роналдо Мендеш се грижи за интересите на играчи като Серхио Агуеро, Хамес Родригес, Радамел Фалкао. И на най-специалния треньор - Жозе Моуриньо. Сред клиентите му вече е и Ники Михайлов.

"Това не означава, че ще търси трансфер на всяка цена след края на първенството в турската Суперлига. С Мерсин имам договор за още една година. От финансова гледна точка съм много доволен. Отборът расте, има много добри футболисти. Никой не е очаквал, че в този период ще бъдем седми-осми и дори с шансове да влезем в Европа. Никой не го е мислел, защото ни е рано. Очакваха да се борим да не изпаднем. Аз съм окей. Подредил съм си и всичко извън футбола, за да имам баланс и спокойствие. Имам си къща, концентрирам се върху специалния хранителен режим, изготвен от лекаря на Байерн Мюнхен Мюлер-Волфарт, и съм изцяло отдаден на футбола", сподели Михайлов.

Той обяви, че е спокоен за евентуалното си оставане в Мерсин Идманюрду, защото от лятото отпада ограничението за чужденци в Турция. В момента могат да играят по петима легионери. В Мерсин са 8, шестима от които - национали. А това налага ротация.

"Тук съм доказал, че заслужавам да съм вратар №1. Знаят го всички - от треньора през феновете, президента до масажиста. А лятото вече ще се решава. Бърза работа няма. Но ако се отвори врата за сериозна крачка в развитието, всичко ще се изпипа до последния детайл, за да няма нова грешка, както с Верона", завърши Ники Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
26.03.2015 22:29

С тия автоголове и кашкавалени пръсти просто няма как да си го представя да играе футбол в добър отбор пък ако ще и Мишел Платини да му е агент... *lol*

btonev
26.03.2015 19:12

"..... заедно с Лъчо, който пък е човекът, помогнал ми най-много за кариерата ми досега".. грешка! Баща ти е човекът, който ти е помогнал най-много *lol*

greenhool
26.03.2015 17:45

И какво сега татиното ли ще варди срещу Италия?

Big_Ivan017
26.03.2015 17:18

Това не съм сигурен колко е вярно, но дори и да е така... какъв е шанса на този боклук да достигне нивото на примерно Касияс или Буфон? *lol* Жалък си е бил и жалък ще си остане! *lol*

night_wolf1984
26.03.2015 21:16

Видяхме му таланта срещу вердер и норвегия...да си вкарва автоголове и да пуска нападателите,като малки гари....Тоя и 2 лева не заслужава...за разлика от учителите и лекарите*smile*

Kalinho
26.03.2015 20:11

защо да е обидно ? такава е действителността, че един ритнитопковец получава няколко годишни заплати примерно на един лекар в България за 1 месец (не казвам, че трябва да е така дори трябва да е обратното ама никои не ме пита). Нормално при 800лв средна заплата, той да взема мин. 50 хил лева са около 62 средни заплати отделно бонуси. Като сложиш, че има много ученици и студенти сметката приблизително излиза. самия факт, че игра в Холандия няколко години в силен отбор а и все още е сравнително млад има поне 8- 10 сезона означава, че има някакъв талант.

medno
26.03.2015 18:39

Това сравнение с парите прозвуча много обидно а и незнаеш какви посетители има в сайта, че да плямпаш на сляпо. За теб ако той е талантлив с неговия ръст, който му прячи да вади топките от ъглите, колкото и да се мята като риба на сухо, какъв е в сравнение с него баща му (като вратар) ... !?

Kalinho
26.03.2015 17:48

и кое му е жалкото ? взема заплата колкото на 1/3 от посетителите на сайта взети заедно и въпреки, че много хора го мразят има талант и колкото да не ти се иска бъдеще с такъв агент.

Chelsea86
26.03.2015 12:55

Бъдещият заместник на Икер Касияс. *joking*

doctorMashinkov
26.03.2015 12:35

Малкото перуче да го уредат да преспи с Роналдо а не с Божинката,тогава ше дръпне*lol**lol**lol*

Jason_Scotland
26.03.2015 12:13

Да бе да суперагент, как ли не.
Лесно се продава Роналдо и другите ама я да го видим дали ше успее да продаде наш Божо по-добре от Джери Паломба*wink*
Джери Паломба требе да е суперагент оти наш Божо показа надежди в Лече преди 10 годин и от тогава го лъзга за милиони по грандове разни из цела Европа без нашийо да прави нищо освен си менкат жените с вратарчето*joking**joking**joking*

medno
26.03.2015 12:29

хаха ТАКА СИ Е *smile*