Видич извън 22-а на Юнайтед за турнето в Азия

18:22
Видич извън 22-а на Юнайтед за турнето в Азия
Сръбският защитник Неманя Видич не замина с групата на Манчестър Юнайтед за турнето в Далечния Изток, където "червените дяволи" ще изиграят четири контролни срещи.

От спортно-техническия щаб на Юнайтед не дадоха обяснение за отсъствието на една от своите звезди. Според медиите на Острова, причината е травма на глезена, получена по време на мача на Сърбия срещу Австрия.

От трите нови попълнения на тима на самолета за Куала Лумпур се качи само Майкъл Оуен, като Валенсия и Обертан са с леки травми и ще правят компания на Оуен Харгрийвс, Дани Уелбек и Рафаел Да Силва в лазарета на тима. Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов също е в групата на Юнайтед, който започва турнето с мач срещу Малайзия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plumber
17.07.2009 01:57

ZeroCold аман от разбирковци като теб.Не го оставихте Бербо на мира.Когато ти струваш толкова пари като него,тогава можеш да лаеш.Сега по-добре си хапни мърша и се наври в дупката си миризливо селско псе.
Хубав ден. *smile*

cvetko_00
17.07.2009 00:01

А кога ще е мача срещу Малайзия някой знае ли ?! *wonder*

lfc_bul
16.07.2009 22:31

ZeroCold ти си анти-българин или си някой рязан ... ае млъкнете вече

ZeroCold
16.07.2009 19:52

Е, естествено че Бербатов ще отиде. Нали трябва и манекенките в отбора да пътуват - азиатците ще купуват артикули и после ще показват че и във футбола може да се играе нежно *smile*