Германия се добра до реми с Австралия (видео)

23:34
Германия се добра до реми с Австралия (видео)
Представителните отбори на Германия и Австралия завършиха наравно 2:2 в приятелски мач, игран на "Фриц-Валтер-Щадион" в Кайзерслаутерн.
 
Селекционерът на Бундестима Йоахим Льов даде почивка на голяма част от основните си футболисти и излезе с експериментален състав. 
 
Иначе Марко Ройс откри резултата в 17-ата минута, но в заключителната част на първото полувреме Джеймс Тройси възстанови равенството. Милен Йединак пък осигури пълен обрат на кенгурутата. Това се случи малко след подновяването на играта. Последната дума в срещата имаше Лукаш Подолски, който оформи крайното 2:2 в 81-ата минута.
 
Ето и други резултати от днешните международни контроли:
 
Дания - САЩ 3:2
Габон - Мали 4:3
Грузия - Малта 2:0
Нигерия - Уганда 0:1
Свазиленд - РЮА 1:3
Гана - Намибия 1:0
Индонезия - Камерун 0:1 
Шотландия - Северна Ирландия 1:0


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
26.03.2015 00:27

Какъв нападател изтървах ме *lol* гледам и Подолски вкарва може би има някакви надеждни за него като се върне в отбора през лятото,лошото е че в мачовете на Интер е изключително слаб...

SantiCazorla19
26.03.2015 10:15

Мисля си, че най-малкото ще изкара лятната подготовка с отбора. Според мен има надежди, че може да остане, но на всички ни е ясно, че няма да е титулярен избор. Трябва да влезе в много добра форма, че да започва титуляр редовно.