CR9 отсече: Манчестър Сити никога няма да ме има!

20:49
CR9 отсече: Манчестър Сити никога няма да ме има!
Най-скъпият футболист в света Кристиано Роналдо заяви, че никога не би играл за Манчестър Сити.

Струващият 80 милиона паунда играч бе попитан дали някога не би бил привлечен от парите на Манчестър Сити:

"Не, никога. Сити не са мой проблем, не са даже от моята лига. С тях трябва да се оправят Юнайтед, Арсенал и Челси."

"Трудно ми беше да напусна предишния ми клуб, но аз обичам новите предизвикателства, а в Англия спечелих всичко възможно", допълни Рони.

"Много е важно да успеем да спечелим някой трофей през този сезон, за да оправдаем доверието на ръководството в нас", каза още СR9.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kilersss
17.07.2009 10:24

Така като гледам реал ще си остане само с историята *joking*

FLY_I
17.07.2009 10:21

абе кво ми го хвалите тоя Раул бе,да не си мислите че ако беше в отбор като Хетафе или Леванте щеше да стой там до края на кариерата си,кой ще е тоя глупак който ще си тръгне от Реал,ако не го изгонят,аз поне не съм чул за такъв,никой не бяга от хубавото..

Sagazvamy
17.07.2009 02:33

А за Роналдо си мисля, че беше дотук. Реал е месомелачка. Не че ще бъде слаб - той си има качества, обаче... Абе няма да блести. Така си мисля. В Манчестър Юнайтед отбора работеше за него и той им се отплащаше с голове и добра игра. В Реал няма да има тази отборна подкрепа. Когото и да купят за мен най-големият РЕАЛ-ист си остава Раул. И като видят зора пак ще опрат до него.

Ugoo
17.07.2009 00:22

Fi4o_CskA, за почитател на Дел Пиеро си много ПРОСТ! Тук спорехме дали е боклук, а не дали играе добре, за тва майната ти, коментарът ти е напълно излишен, глупавият тук си само ти!

Fi4o_CskA
16.07.2009 23:18

божичко какви глупаци има.. аз си мислех че е един футболист се съди по това как играе футбол и какви качества притежава а не поради какво прави в личния си живот ако ще роналдо да е педал,монах,поп той ще си остане най-добрия в света..повечето го мразат щото е педал или шото е напуснал манчестер е нима той не допринесе на манчестер или па лоялност..ето ти един пример в живота Ugoo ако ти предложат по добра работа и по добри условия пари и т.н няма ли да приемеш ве каква лоялност. На човека му се играе в Реал и сички ебати педала да се маха най слабия е. Вие сте ебати глупаците иначе FORCA JUVE i del Piero rlz !!!

Ugoo
16.07.2009 22:57

Ок, но ти имаш проблем с футбола.

MeToDueB
16.07.2009 22:56

нене .. ъпсурт .. Роналдо има характер на победител и винаги се стреми да е НАЙ .. той е натрупал достатъчно пари .. сигурно би се навил да отиде за същите пари и в Реал .. и в някой др голям отбор, но да се казва официално .. той е най-скъпоплатения и целия свят да го знае .. поне аз съм с такова впечатление *joking*

Crissstiano
16.07.2009 22:54

MeToDueB виждам,че го критикуваш за играта му,изразяваш мненито си.Просто останах с впечатление,че мислиш,че Роналдо се интересува само от пари.

MeToDueB
16.07.2009 22:50

Crissstiano

не .. не съм казал, че е само заради пари .. а казах, че е за това, защото изтъкват следното, че правят най-скъпия трансфер в Света 80 милиона паунда и на Роналдо му харесва, да казват ... че е най-скъпия играч, че е най-скъпоплатения и въобще .. че е най.. но и едва ли би отишъл в някой средняк, като Сити .. или в отбор с история, който има пари и ще бъде изтъкван, като голямата звезда или в отбор, който ще печели отличия, но в Сити .. ще му падне самочувствието и реномето ...
А когато .. някой храни Роналдо на боклук и т.н .. мн ме дразни, защото очевидно му завижда .. аз когато критикувам Роналдо го критикувам за играта му, колкото и да е уникална тя .. доста често се лакоми, доста често лишава отбора си от повече голови ситуации с далечните си удари и високото си самочувтсвие .. как с лека ръка ги опропастява тези атаки, но колко уникални голове и моменти е имал .. не е истина .. страшно много. Да го критикуват за играта му, а не да викат .. гей, мей, боклук и т.н .. защото е многоо, ама много пред хейтърчетата му !

Crissstiano
16.07.2009 22:41

"за мен също е боклук, евтин продажник, посредствен играч като всеки друг който отива в тая рекламна агенция реал мадрид... " не мисля,че проблема е в мен,явно ти не можеш да се изразяваш правилно.

Ugoo
16.07.2009 22:37

Не това беше мисълта ми, но те разбирам, все пак си фен на роналдо, нормално е да схващаш по бавно нещата...
Иначе мадрид може да е бил велик клуб някога, но както казах сега не е нищо повече от рекламна агенция, няма как да не уважавам играчи като Раул, но той не е продажник в него тече "кралска кръв". Обаче сегашната политика на Раел да купуват "най-добрите" е отвратителна. Пък и не е много успешна, защото както казах най-добрите съчетават уменията си с лоялност, такаче те най-добрите реал никога няма да ги притежават. А що се отнася до роналдо, този играч според мен притежава само талант.. това не е достатъчно да си най добрия, трябва да имаш сърце!

Cris_7
16.07.2009 22:31

Много ясно ,че няма да отиде.. Тва е най-добрият футболист ,няма да отиде в некво смешно отборче , което не се бори и за титлата ! *wink*

Crissstiano
16.07.2009 22:25

Значи,който отиде в Реал е боклук така ли ? Желязна логика брат-самоубий се.

Ugoo
16.07.2009 22:22

и кой тук е съдник да каже че роналдо е нещо повече от някой друг човек? и какъв е критерия? това, че е успял в нещо незначи, че не е боклук... за мен също е боклук, евтин продажник, посредствен играч като всеки друг който отива в тая рекламна агенция реал мадрид... един Дел Пиеро никога не би отишъл там, за мен лоялните играчи като него, които съчетават уменията, таланта и лоялността си към клуба те струват много повече от етикета който лепнаха на роналдо от 80млн.

Sten4
16.07.2009 22:20

Двамата духачи се сабраха .Сега можете да си споделяте ,как сте си лъскали бастуните,на плаката на вашия крал,бог или там както му викате, на педала от портоКалия

Crissstiano
16.07.2009 22:00

MeToDueB напълно съм съгласен с този твой коментар,но преди два дена каза нещо съвсем друго,че Роналдо мислел само за пари,така че според онзи твой коментар,ако Сити извадят на Роналдо някаква космическа заплата той ще отиде при тях,което не е така.Противоречиш си човек.

MeToDueB
16.07.2009 21:54

той пък е умрял за тях .. и Реал са злета, но в момента, иначе са велик отбор в история, а не само богат .. Роналдо или ще отиде в отбор, който да е с велика история (Реал е доказателство за това) или ще играе в отбор, който е много силен и печели отличия, а никога няма да отиде да се скапва в Сити .. нито титли, нито история .. нищо ..

Yang_G
16.07.2009 21:51

Наистина сити не го искат ! И с право !

MeToDueB
16.07.2009 21:41

светлинни години зад него .. да поясня *joking* че избързах

MeToDueB
16.07.2009 21:40

хаха боклук му викат хахахахаха абе .. дали не сте светлинни години ??? Колко светлинни ? Милиони, милиарди .. ? На мен ще ми е неудобно да обиждам някой, който е повече от мен, на вас не ви е .. ахаха *joking*

LFC_T9_G8
16.07.2009 21:16

Стой си в Реал .. нали те поставиха на първо място в класацията за --> Ге*ове .. сега ставаш и балеринка *lol* .. боклук