Луис Суарес е новият капитан на Аякс

17:14
Луис Суарес е новият капитан на Аякс
Новият наставник на холандския гранд Аякс Мартин Йол обяви своето решение Луис Суарес да наследи Томас Вермаелен като капитан на тима.

"Суарес е новият капитан! Той е един от най-важните ни играчи, като той показа това през миналия сезон, а освен това Луис ме впечатли както на терена, така и извън него през последните седмици. Още повече, аз съм щастлив от факта, че той е готов да остане в Аякс още един сезон, за да продължи да се развива и да стане по-добър играч", каза Мартин Йол.

Суарес пристигна в Амстердам от Грьонинген през лятото на 2007 година и бързо стана основна фигура в отбора. Той има 39 гола в 64 мача за Аякс през последните два сезона. Интерес към уругвайския национал има от страна на Милан и Барселона, но засега той остава на "Амстердам Арина".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

samo_nafta
26.07.2009 02:00

това е политиката на отбора да произвежда футболисти и да ги продава нищо не задържат тея тъпаци и аз тва нямат отбор достоен за Шампионска лига.

Litmanen
19.07.2009 15:58

libaqko тооо кой се задържа дълго в Аякс...единствено Стекеленбург...всички се махат...махат се но на пръстите на едната ми ръка се броят тези,на които трансферите са им успешни след като са напуснали отбора...

Cris_7
16.07.2009 19:04

Много е добър ! 1 път го гледах и мн ми хареса *wink*