Ди Мария се готви да напусне Юнайтед, Барса и ПСЖ искат аржентинеца

14:38
Ди Мария се готви да напусне Юнайтед, Барса и ПСЖ искат аржентинеца
Анхел Ди Мария желае да напусне Манчестър Юнайтед през лятото, пише английската спортна преса.

Аржентинецът не е успял да свикне с живота на Острова и се надява от следващия сезон да стартира ново предизвикателство.

През миналия летен трансферен прозорец Манчестър Юнайтед плати почти 60 милиона паунда на Реал Мадрид за Ди Мария, но халфът не можа да разкрие пълния си потенциал на "Олд Трафорд".

"Футболистите са човешки същества като всички останали. Обстановката влияе и аз разбирам добре това. Винаги съм склонен да се вслушам в желанието на даден играч", коментира наскоро мениджърът на Юнайтед Луис Ван Гаал.

Твърди се, че ПСЖ и Барселона са готови да привлекат аржентинеца. Очакванията са Ди Мария да избере френския колос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
25.03.2015 09:52

Играе на грешни позиции, ангажират го със задачи, които не може да изпълни, на това отгоре трябва да прави нещата на скорост, не се получава, публиката му се смее, тук там и играчи на Юнайтед сигурно, само Гаал и тук там някой футболист му симпатизират, защото му разбират положението, но за повечето, футболист с такива качества за момента е издънка. Дори за мен...Има няколко възможности за измъкване, Гаал да си отиде(защото мисля че много хора не харесват начина му на поведение, особенно като виждам как Гигс показва нулева реакция на радоста на Гаал след гол), Гаал да смени позицията му и да му даде нормални наставления според възможностите му, да се адаптира по бързо или да бърза да си намира друг отбор, защото кариерата не трае вечно, годините минават. Както впрочем на всички нас, жалко че няма кой да ни съжалява, а и парите които изкарва за седмица, някой от нас ще ги изкарват цял живот.

medno
25.03.2015 04:49

Ако изобщо ще си тръгва нека отива при звездите в Париж. Да си бледсти там с Ница и Метц.

El_Blanco
25.03.2015 02:40

Ди Мария има страхотни качества и нужните според мен да играе в клуб като Манчестър. Страшно полезен в отбрана, има много добра визия за играта, дрибълът му на скорост е невероятен, понякога вкарва, че и ударът му е доста добър. Напълно завършена 10-ка, но адаптацията му в Манчестър не върви по график. Като цяло много футболисти са започвали трудно първия си сезон в Англия, а после стават фурии - примери колкото щете. От друга страна според мен проблемите са два. Първо си мисля, че ЛВГ го ползва на всякакви различни позиции и това пречи на самия Ди Мария. Да, доста поливалентен футболист е, но най-добрият си сезон го изигра дори не като 10-ка зад нападателя, а като вътрешен халф от лявата страна в типична барселонска 4-3-3 схема (тогава до Чаби и Модрич). Второ, в което не съм много сигурен разбира се, изглежда ми, че го няма желанието, което показваше в Реал, сякаш насила е докаран в Манчестър. Може и да греша, но играта му до момента го доказва. И да завърша, при една добра оферта Ман може би ще го продаде, но определено си заслужава да му се даде поне още един сезон шанс. *smile*

RoSKo0o0
24.03.2015 20:53

Ако отиде в Барселона няма да сгреши. Най-великият отбор в Испания, въпреки че съм от Валенсия. Реал Мадрид... за жалост... докато ги гледам.. не виждам нищо друго, освен пари. Не казвам, че в Барселона нямат... напротив.. яко пари и там, но атмосферата е футболна. В Реал Мадрид единствено за пари се говори, нищо друго *wink*

Keyser_Soze
24.03.2015 19:57

Вие какво очаквахте да вкара 50 гола на сезон понеже струва 60 млн ?? Той е полезен играч, прави асистенции , вкарва някой друг гол и е супер бърз за контри хах.Вие едва ли не го помислихте за Роналдо

sakata_97
24.03.2015 19:27

Ди Мария е уникален играч,но се вижда че няма и помен от играта му за Реал и Аржентина.Явно не може да свикне с живота си в Манчестър и затова има и такъв спад в формата му.

Luxury
24.03.2015 19:01

Започна се...Дейлитата отнова започнаха с техните глупави и измислени статий..Не вярвам ,че Ди Мария ще напусне особенно ако влезем в топ 4.Вярно ,че в последно време е трагичен и дори Йънг излежда класа пред него но това му е все пак 1-ви сезон в ВЛ.Нека да видим как ще играе следващият сезон и тогава да правим изводи дали трябва да се продава или не.Да не забравим и ситуацията с Фелайни миналият сезон се чудехме как дадохме 27млн. за ''това дърво'' а в момента се скъсваме да го хвалим и го искаме титуляр.

Kerimm_11
24.03.2015 18:11

Ако САФ не беше се оттеглил от треньорското си място без нови трансфери пак щяхме да си бъдем на 1-во място след напускането му всички някак се отпуснаха.

Amateur2014
24.03.2015 23:27

Така е, приятел. Имахме го този редовният вкарващ. Преди Перси пък беше Рууни, преди него пък Бербатов, преди него пак Рууни, преди него Роналдо, Нистелрой, Солскяер, Канто, Хюз и т.нат. Но знаеш ли къде беше разликата? Че освен един топ-голаджия имахме и ПОНЕ още един такъв, който също вкарваше. Ако не е Бербо, ще са Рууни или Чичи. Ако не е Роналдо ще са Тевес и Рууни. Ако не е Йорк ще са Коул и Шерингам. Ако не е Коул, ще са Йорк и Шерингам и т.нат. и т.нат. Докато в последният сезон на САФ какво имахме? Един добър Перси и една огромна дупка в лицето на Рууни, Чичи и Уелбек. Сега какво имаме? Един що-горе добър Рууни и тоталните дупки Ван Перси и Фалкао. Няма го вторият голям голаджия. Това ни яде главата в нападение в момента. На Ди Мария не му е работата да се скъсва да вкарва голове. Такива крила като Роналдо са някакви изключения. Атакуващи играчи са, вкарват голове, но главната им роля е да подпомагат нападателите - да правят пробиви, да им подават, да центрират. Така че Ди Мария не може да се вини, че не е нашлякал поне 20 гола до момента. Миналият сезон всички обвиняваха по подобен начин и Валенсия. Имал един финт, всеки го знаел, не знам си какво. Ами човекът центрира, всичко точно, ама като са некадърници тези отпред какво да направи!? Да си центрира сам и да вкара сам ли? Нападателите ни стояха и чакаха на гюме да вкарат гол. Какво са виновни крилата за това? Та нещо подобно се случва и с Ди Мария и сега. И аз се надявам да му дадат още един шанс. Въртяха го къде ли не през сезона и на какви ли не позиции. Около него също имаше цифра си въртележки и цялостно отборът играеше зле. Беше и контузен на 1-2 пъти, до мачът с Пуул беше и наказан. И всичко това, прибавено към незнаенето на английският и изцяло ново първенство с нечовешки натоварвания няма как да не окажат въздействие върху представянето му. Но все пак, ако наистина (все пак, "английската спортна преса" са ми ясни кои са и колко са достоверни) пък толкова желае трансфер - няма да ревем я! Да си ходи. Нито е дал нещо много на Юнайтед, нито е от дълго време при нас, нито ни е юноша, нито нищо. Не се е получило - жживи и здрави! Хубаво ще е да остане, но ако не иска - поне да му вземем едни добри парички *smile*

Vetrigo177
24.03.2015 23:08

Съгласен съм,нито миналата,нито тази година нямаме голмайстор или "човекът от когото се очаква да вкарва постоянно"Докато при последната година на САФ го имахме в лицето на Перси..Полека-лека започваме да изграждаме постоянен състав,което е хубаво,а аз все си мисля,че Ди Мария заслужава още един сезон с Юнайтед,има всичките качества за топ футболист,просто трябва да си поиграе малко във фитнеса,че го събарят като есенно листенце..

Amateur2014
24.03.2015 20:20

Никой не може да бъде сигурен, нали така!? Не искам да подценявам уменията на САФ, както и постигнатото от него, но не знам кой треньор би задържал отбора шампион с половин състав на 32+ години. Разликата между отборът на САФ от последната година и отборът на Мойс бяха головете на Ван Перси. Ако видиш другите показатели ще забележиш, че са абсолютно същите между двамата треньори без 25-те гола на Перси. Ако САФ беше останал още един сезон, то пак щяхме да сме такива злетаци. Но както и да е. Това са само някакви теории на вероятностите. Гледа се какво е в момента.

Keyser_Soze
24.03.2015 20:11

Ти наистина ли мислиш, че със Съра пак щяхте да мъчите 10то място ? в жестока грешка си , той е причината по-света хората да знаят, че съществува тоя отбор, ако беше останал дори титла можеше да вземе, но под 3то място изключено

Amateur2014
24.03.2015 19:25

Както си го мислиш това, така и мога да ти кажа, че можеше и да сме още по-зле. САФ никога нямаше да хвърли 150млн. паунда за нови играчи, така че всичко щеше да е постепенно. Щеше да си държи Клевърли и Уелбек и да ги мъчи като титуляри. Както е написал Luxury, много "ако"-та има. САФ просто се оттегли в правилният момент - взе 20-тата, предстоеше му операция и това е.

Luxury
24.03.2015 19:03

"АКО" е голяма дума.Наистина ако той не се беше оттеглил нямаше да сме в такова положение но нали знаеш никой и нищо не е вечен.

Salient
24.03.2015 17:47

Ди Мария остава в Юнайтед поне още един сезон. Онзи ден не направи нищо кой знае какво и даде асистенция... Естествено, че очакванията са в повече. Премести се с неохота в друго първенство без да знае грам английски с рекорден трансфер не само за Юнайтед, но и за Острова. Очевидно адаптацията е трудна за него. Имайте търпение малко....да не би сам да си е поставил цената. В началото го боготворихте, сега няма да плачете за него...

Amateur2014
24.03.2015 18:07

Когато даден играч не оправдава очакванията е нормално "да не плачем за него". Също така, убеден съм, че никой не иска ДА СЕ МАХА на всяка цена и че, едва ли не, ще бъдем по-добре без него. поне аз съм на това мнение. Но е нормално да има критики към него след като не се представя дори и на 1/3-та от нивото, което показа за Аржентина и Реал Мадрид.

Tearstained
24.03.2015 16:52

Няма много да плачем за него *smile*))

Amateur2014
24.03.2015 17:30

Не вярвах, че ще го кажа, но май наистина няма да плачем за него *smile* Ако някой направи добра оферта от сорта на 50млн. паунда - по живо, по здраво и кой-където. Въпреки всичко, иска ми се да му дадем още един сезон шанс. Повечето от феновете бяха готови да извършат атентат срещу Фелайни миналият сезон заради "некадърността" му, но сега вече всеки го иска титуляр. Имам чувството, че с Ди Мария ще се получи същото. Единственото,. което не ми харесва е това, че платихме доста пари за него. Може би и очавканията към него и Седмицата му дойдоха в повече - не знам! Но още един сезон си заслужава да му дадем шанс.