Делегат от Кипър възхитен от инфраструктурата на \"Лазур\"

15:40
Делегат от Кипър възхитен от инфраструктурата на \"Лазур\"
Делегат на УЕФА остана възхитен от новата инфраструктура на стадион "Лазур".

Виделият стотици спортни съоръжения Адонис Прокопиу от Кипър засипа със суперлативи домакините на мача от Лига Европа между отборите на Черно море и Искра Стал /Молд/.

Той констатира, че на "Лазур" са изпълнени всички предписания, направени от негови колеги миналото лято, когато варненци пак играха в Бургас мачовете си от тогавашния турнир за купата на УЕФА.

Прокопиу отправи персонална похвала към оборудваната нова командна зала, която се равнява на стандартите на развитите еврпейски държави. Кипърецът се прехласна и по офрмената с много вкус и стил ВИП-зала, откъдето високите гости могат да наблюдават мачовете при луксозни условия и в близост до щанд с напитки и храни. В тази зала на стените има инсталирани плазмени телевизори.

Делегатът от УЕФА нямаше никакви забележки към условията за работата на медиите, към състоянието на терена и местата за зрители. Най-много му харесаха новите супермодерни кожени седалки на фирмата "RECARO" от Щутгарт.

Прокопиу сподели, че е бил делегат на мач от евротурнирите и в Ловеч, като посочи че разликата между условията на двата стадиона е огромна в полза на бургаския.

По време на инспекцията си делегатът беше придружаван от секретаря в международния отдел на БФС Александър Андонов.

"Представителят на УЕФА остана супервпечатлен от видяното на стадиона в Бургас, което надмина всичките му очаквания", каза Андонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

eagle92
16.07.2009 15:49

Еми дано повече хора като Краси Балъков се поинтересуват малко от българския футбол,такива хора трябват на БГ,бивши футболисти с влиятелни приятели *smile* Евала на Краси *wink*