Тонев: Ще поканя Наско Сираков да се върне в Левски

18:55
Тонев: Ще поканя Наско Сираков да се върне в Левски
"Уважавам Наско и с радост бих работил с него. Говоря съвсем сериозно", обяви изпълнителният директор на Левски Иво Тонев пред ТВ +.

"Първото и най-важно нещо Левски да си стъпи на краката финансово. Когато това се случи, аз лично ще разговарям с Наско и ще го поканя да се върне. Всички хора, които могат да бъдат полезни на "Левски", трябва да бъдат тук, да бъдат заедно. В това число включвам и Андрей Желязков, и много други хора", добави той.

"Не мисля, че не сме се сработили със Сираков. И до днес се чуваме по телефона. Аз му звънях няколко пъти, той ми звъня няколко пъти. Това, което се насади като впечатление за много сериозен конфликт между нас, по-скоро дойде от няколко медийни изяви на неговата съпруга. Аз с Наско имах много сериозен разговор, за който настоя Батков, бяхме в неговата къща, говорихме два часа. Казахме си много работи като мъже, той е много по-голям от мен. Той е човек, на който съм се възхищавал като футболист и като ръководител след това. Учил съм се какво правеше в Левски, когато с Мъри Стоилов успяха да изградят един силен отбор и отлична атмосфера. От този момент аз не съм имал проблеми с него", каза още Тонев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация