Дунав с класическа победа в Бяла

18:13
Дунав с класическа победа в Бяла
Дунав 2010 Русе постигна поредната си победа след 3:0 срещу Бенковски Бяла в мач от 19-ия кръг на Североизточната "В" група. Драконите контролираха изцяло развоя в областното дерби и могат да съжаляват, че не записаха още по-категоричен успех. Те бяха подкрепени на стадион "Бенковски" от повече от 50 от верните си фенове.

Резултатът бе открит още в 5-та минута. Мартин Димов се оказа най-съобразителен при центриране от ъглов удар на Ивайло Раденцов в полето на домакините и засече топката с глава в мрежата на Мартин Милонов за 0:1.

При идентична ситуация след центриране в полето на "Бенковски" Николай Колев удвои с воле 27-та минута. До почивката резултатът остана непроменен въпреки, че с пропуски се отличиха Мирослав Будинов и Георги Чакъров.
След подновяването на играта играта продължи при сходен сценарий, но следващия гол падна едва 5 минути преди края на редовните 90. Светослав Читаков оформи класическото 3:0 след като бе намерен непокрит в близост до домакинската врата.

Така Дунав продължава да води все по-убедително в класирането на Североизточната "В" група, като след 19 мача има актив от 55 точки и голова разлика 86:8. В следващия кръг драконите приемат втория Калиакра Каварна на 28 март, събота, от 15 ч. на Градския стадион в Русе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация