Левски се разплаща с Йоканович до края на март

09:53
Левски се разплаща с Йоканович до края на март
В „ Левски" нямат друг избор, освен да се разплатят в оставащите до края на март дни с бившия си наставник Славиша Йоканович, съобщава „24 часа".

Сръбският специалист продължава да е категоричен, че държи да получи цялата си дължима сума. Това важи и за помощниците му Александър Янкович и Драган Болич. Йоканович е уведомил за това „синия" клуб чрез представителя си адвокат Михаил Михайлов.

Треньорът води „Левски" от края на юли до началото на октомври 2013 г. и бе освободен заради липса на резултати. След това бе сключено споразумение за парите, които Йоканович и помощниците му трябва да получат. Това плащане влиза в настоящия лицен-зионен период. Сърбинът е против разсрочване или получаване на една част от сумата и така „Левски" трябва да му извади пари, за да е изряден по този казус пред комисията на БФС. При неплащане Йоканович може да атакува лиценза на „сините". Според споразумението „Левски" дължи на Иоканович 50 000 евро. От тях досега са платени 5000. Двамата му асистенти пък имат да получават общо 16 000.

През есента на Йоканович пое „ Уотфорд". В момента тимът му е на първи в Чемпиъншип (II ниво на футбола в Англия).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация