Стефанов: Левски да не говорят много

14:58
Стефанов: Левски да не говорят много
 "Стойчо Младенов не бих го взел за треньор, защото не мога да му платя толкова много пари. Той е много скъп наставник и не е за Славия", заяви президентът на белите Венцеслав Стефанов, който в типичния си стил не спести шегите и по адрес на Левски

"Аз бях първият, който сложи цена на билетите - 10 лева. Даваш толкова за кино, защо да не дадеш и за мач? Вярно, че на стадиона сме като кучетата и журналисти, и фенове, но така е в нашата държава за съжаление. Плащаме на полицията да охранява с тези пари. Но няма никаква сигурност. Феновете се изпотрепят и трошат стадиона. Някои ходят за това по стадионите. Какво да ви кажа за ТВ правата. ЦСКА и Левски видяха, че в Испания - Реал и Барса взимат повече пари от другите и сега и те така. Видели жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак", добави президентът на "белите".

"Не, не е загуба, че Левски и Славия не са в първата шестица. Това, че са най-старите столични клубове не значи, че са богопомазани. Като играеш слабо, ще си във втората шестица. Но според мен трябваше отборите да се извъртят три пъти, преди да се разделят на две шестици. Сега сезонът се доиграва при вторите шест. Левски не са си платили на футболистите, пък ще плащат щетите на стадион "Славия"? Какви въпроси ми задавате? Чакаме и толкова. Левски - Хасково? Защитниците на Хасково тичаха с един свински тръст и нямаха интерес. Толкова да си могат Хасково? Вие (колега журналист б.а.) имате симпатии към синия отбор, но не можете да кажете, че при онова 8:0 имаше футбол. Ако мислите, че толкова добри са били Левски... Що не биха Лудогорец, а да не говорим за ЦСКА? Бият ви като тупан, където ви хванат. Сега нямате право да не говорите", добави Венци Стефанов.

"Не ме занимавайте с политик със затихващи функции! Александър Томов си бръщолеви каквото си иска. Много скоро няма да го има в ЦСКА. Знаете за какво става дума. Левски и ЦСКА имат много фенове, които ги поддържат. На двата клуба най-силното оръжие са фенове. Славия не е имал проблем с лиценз и няма и да има. Съгласен съм с мненията на колегите, че терените са ужасни. Да играеш футбол във Варна е... как беше казал един колега? "Състезание с камили". Всеки един стадион трябва да има по 5 000 седящи места и би било добре, ако може гостуващите агитки да не чупят всичко. На Иван Колев ще му препоръчам да пуска играчи, на които ще разчита през следващата година. На последния Изпълком имаше дискусия за това да има по двама играчи до 21 години, които да започват като титуляр във всеки един мач. За мен това е много важно. Трябва да дадем шанс на 30-40 млади момчета от всеки един отбор. Ако това стане след три-четири години ще берем плодовете в мъжкия национален отбор. В противен случай ще има Шехуди, Мехуди, Алкасари и т.н. Играчи, на които не можем да им кажем имената, а нашите деца ще ходят по 3-та лига на Германия, за да си вадят прехраната", добави Стефанов.

"Асоциацията на треньорите? Нямам против, нека да се организират, но няма как да бъдат основните фактори и около тях да се върти целият футбол. Давам пример: Има треньори, които купуват играчи, подписват договори и след това наставникът каже, че не ги иска тези футболисти. Трябва ли ние собствениците да плащаме, защото сме се доверили на треньор? Как така ще гонят играчи, които те са искали. Слаби, силни, няма как да им кажеш да си заминават при положение, че са подписали. Мъри Стоилов как изгони Курдов? Момчето има право да ги осъди в УЕФА. 90% от треньорите в тази Асоциацията са нанесли щети в българския футбол", завърши Венци Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
21.03.2015 09:31

Славия ке мине и Левски и ЦСКА, пътя е дълъг, но славен *smile*

vasil74
21.03.2015 08:43

на тоя няма ли кой да му затвори голямата уста...........ама то кой и го слуша де

Messiah
21.03.2015 08:07

По-болезнено е да гледаш всичките тези чичовци как се готвят да царуват още 100 години!
...и да знаеш, че с такива мумии футбол не се прави!!!

crazy_rabbit
20.03.2015 16:52

В глупостите на чичо Венци има толкова истини, че чак е болезнено...