Дерменджиев: Многото голове ще върнат самочувствието на нападателите ни

20:37
Дерменджиев: Многото голове ще върнат самочувствието на нападателите ни
"Нямам притеснения за играчите, които не са преподписали договорите си", каза наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

Лудогорец се класираха напред в турнира за Купата на България след победа с 5:0 над Литекс.

"За мен по-важно е как играе отборът и как контролира мача, а резултатът си идва с това. Бяхме критикувани, че вкарваме малко голове, но днес вкарахме много и това ще върне самочувствието на нападателите. Въпросът не е да отговарям на критиците ни, а е в добрата игра на тима ми. Това е турнирен мач, който трябваше да се играе тактически и да не допускаме гол. Движението на футболистите ми беше правилно и затова имахме голове. Не ме притеснява нищо за играчите ни, на които им изтичат договорите. Има вътрешни неща и разговори, които не са известни навън и не съм притеснен от нищо. Ние сме европейски клуб, който се съобразява и знае как се действа. Не сме като други клубове, които изолират играчите си и ги принуждават", каза Дерменджиев.

Той призна, че няма претенции кой съперник ще му се падне на полуфиналите за Купата.

"Това е жребий. Имаме респект към всички отбори, защото те ще искат да спечелят Купата. Имаме много голям опит в сгъстен цикъл на игра, но целите на Лудогорец са много високи и затова ние играем равномерно и да спечелим Купата, и първенството", завърши наставникът на Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
19.03.2015 10:54

Само така продължавайте да радвате българските зрители на футбола успехи чакаме