Валтер Мадзари поема Рома от следващия сезон

15:00
Валтер Мадзари поема Рома от следващия сезон
Бившият треньор на Наполи и Интер Валтер Мадзари е един от фаворитите за наследник на Руди Гарсия начело на Рома, съобщава " il Tempo".

Преди началото на сезона вълците бяха считани за един от основните фаворити за Скудетото, но 11 мача преди края отборът е на 14 точки зад лидера Ювентус и ще трябва да се бори с Лацио за второто място.

Мадзари в момента е без отбор и се очаква с радост да приеме възможността да застане начело на един от грандовете в италианския футбол.

Вчера "Gazzetta dello Sport" излезе с информация, че ръководството на Рома ще опита да вземе Синиша Михайлович за нов треньор на мястото на Руди Гарсия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
18.03.2015 15:27

По-добре Спалети или Прандели, отколкото Мадзари... В Наполи горе долу се справяше добре, но престоят му в Интер беше пълна трагедия.

night_wolf1984
18.03.2015 17:38

Е да,ама докато той беше в Интер нямаше толкова пари,както при Манчини....ама все пак това не го оправдава за слабите резултати*smile*Може,би един Жорже Жежуш ще е добър вариан*smile*

crazy_rabbit
18.03.2015 15:26

Аз си мисля, че ще се върне в Наполи *thinking*

killerkala
18.03.2015 17:32

доста добро мнение Рафа Бенитез и Манчини са пълни ташаци, Спалети и Прандели също. Треньор който е бил на чело на Порто или Бенфика, на Байерн, Барселона, Реал Мадрид това са треньори които могат да направят нещо голямо в Италия. В частност Интер, Милан или Наполи. А Руди Гарсия няма къде да ходи има да си довърши започнатото с Рома и да ги изведе догодина в ШЛ и да се бори за титлата.