Марк Хюз: Взехме Тевес на безценица

12:43
Марк Хюз: Взехме Тевес на безценица
Наставникът на Манчестър Сити Марк Хюз зяви, че според него "гражданите" са привлекли Карлос Тевес за доста ниска сума в сравнение с цените, които се въртят на трансферния пазар през това лято.

"Да, знам, че ни обвиняват за това, че сме едни от най-активните на пазара и правим доста трансфери. От друга страна обаче, Манчестър Сити е отбор, който не хвърля пари на вятъра и винаги се опитва да извлече максимална полза от нещата. Например взехме Тевес направо на безценица. Сравнете тези 25 милиона паунда с 80-е, които Реал Мадрид хвърли за Кристиано Роналдо. А всъщност говорим за двама играчи, които до голяма степен са равностойни", коментира Хюз през английската преса.

"Искаме да успеем и затова взимаме нови и класни футболисти. Всички отбори го правят, но после обвиняват нас, че съсипваме футбола", допълни мениджърът на "гражданите".



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
17.07.2009 00:26

Тука дали има фенове на Челси ,които да лаят срещу политиката на Сити?! Имат пари пръскат си ги за квото искат ,ако искат могат да похарчат и милиард щом могат да си го позволят, това което не се копува с пари се копува с много пари нима е лошо да се инвестира във футбола?! Ако ги нямаше богатите дали големите отбори щяха да са толкова големи?!

efedrin
16.07.2009 17:52

за изкуствено създадения отбор ли отново става дума
само интерезчии ходя там

сигорните мачове ще си ги вземат - а всички дербита ще загубят
небесно сините мишоци

Mi7a4e7o
16.07.2009 16:23

тоя тевез ме дразни ако зареди този ЦИГАНИН изгонян Божинов незнам ! *evil*

DuFkaTa
16.07.2009 16:13

Берое ваобще не може да се преви сравнение между Тевез и Рони!
Тевез единствено има борбенос би дал сичко за отбора точно обратното на Рононалдо той зн само думата "аз".И двамата са лакоми но КР9 има почти всичко почти перфектния играч.Има скрос,перфектен шут и з 2-та крака,мн добре играе с глава,бие добре фалове, финтове, и тн и тн. И кажи какви от тези изброени качества притежава Тевез

Forza_Beroe
16.07.2009 15:56

1. Сити нищо няма да направи този сезон. 2. DuFkaTa, да, равностойни са, да не кажа, че Тевес е по-добър. Женчо знае само да ляга за пряк или дузпа. Това ли му е играта ? Тевес бележи, борбен е - супер нападател. Жалко, че предпочете парите пред това да печели титли с Челси. Forever Chelsea !

DuFkaTa
16.07.2009 15:31

Тевез и КР9 почти равностойни *lol* *party* *lol*

JorGy
16.07.2009 13:40

Сити обират ненужните футболисти на останалите отбори. *wink*
Примери: Белъми, Адебайор, Мартин Петров (за жалост), Рубиньо (може да се подложи на обсъждане, но горе-долу е така), Жо (сполучлива покупка, но даден под наем на Евертън- вкара доста важни голове за отбора от Ливърпул), Тевез (до някаква степен бе излишен за Юнайтед. През изминалия сезон вземаше рядко участие, вкарваше голове, но за този сезон не им трябва), Божинов (ненужен им е- от 2-3 години е там и постоянно е кунтузен, този сезон, където влезе за няколко мача и вкара около 5 гола /грубо казано/). За други не се сещам, но ги има- за жалост на Сити. *stop*

martototo
16.07.2009 13:16

ТАКА Е....БРАВО БЕ БРАВО БЕ БРАВО БЕ *thumb_up* *thumb_up* Сити тази година ПРОСТО ЩЕ УБИЯТ *devil*